• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

07.11.2019

15:52

NE ODBIJAM PREGOVORE SA BAJERNOM! Venger ima poruku za upravu Bavaraca!

Fudbal

NE ODBIJAM PREGOVORE SA BAJERNOM! Venger ima poruku za upravu Bavaraca!

Podeli vest

Francuski trener Arsen Venger negirao je da pregovara sa Bajernom iz Minhena oko angažmana

 

Šampion Nemačke traži trenera otkako je u nedelju otpustio Nika Kovača posle poraza od Ajntrahta 1:5 u Bundesligi.

ZVEZDINA GRUPA! Bajern overio plasman pred Beograd!

Venger je prošle sezone, posle 22 godine, napustio Arsenal i od tada je bez posla. Osvojio je tri titule u Premijer ligi i sedam trofeja u FA kupu sa londonskim klubom.

- Nikada ne odbijam razgovore sa Bajernom, pošto 30 godina znam ljude koji vode klub. Pre dugo vremena, umalo da odem u Bajern. Ali, sada mogu reći da uopšte sa njima nisam razgovarao. Nismo razgovarali i ne znam da li ćemo - rekao je Venger za beIN Sports, preneo je "Bi-Bi-Si".

Bajern je trenutno četvrti u Bundesligi sa četiri boda zaostatka za vodećom Borusijom iz Menhengladbaha.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija