• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

09.11.2019

13:53

ANA I ŠVAJNI SE SELE U AUSTRIJU! Poznati sportski par prelomio - evo gde će nastaviti život i odgajati dva sina! (FOTO)

Fudbal

ANA I ŠVAJNI SE SELE U AUSTRIJU! Poznati sportski par prelomio - evo gde će nastaviti život i odgajati dva sina! (FOTO)

Podeli vest

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger nastaviće život sa dva sina u luksuznoj vili u gradiću Vestendorfu podno Alpa

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger prelomili su gde će nastaviti svoj život i odgajati svoja dva sina! Njihov izbor je Vestendorf, mali austrijski grad okružen Alpima, pored Kicbila!

Nedostaje joj Beograd

Imam mnogo rođaka i prijatelja u Srbiji i nedostaju mi, ali volim i Švajcarsku, gde sam se preselila 2001.
Ana Ivanović


Nekadašnji kapiten nemačke fudbalske reprezentacije odlučio je da se penzioniše i 6. oktobra odigrao je svoj poslednji meč u dresu Čikago Fajera. Švajni i naša bivša teniserka uskoro će napustiti Sjedinjene Američke Države, gde su se doselili 2017. i gde su rođeni njihovi sinovi Luka i Leon. Poznati sportski par želi decu da odgaja u Evropi, bliže porodici i prijateljima.

Kupio imanje 2018.

Iako je Švajnštajger nedavno rekao da on i Ana nisu prelomili gde će živeti, gradonačelnica Vestendorfa Anemari Plizajz potvrdila je da je Nemac u julu 2018. godine kupio imanje na kojem gradi vilu.

ANA IVANOVIĆ KAO NIKADA DO SADA! Konačno progovorila o privatnom životu, otkrila da su je muvale žene i da ne bi pojela psa!

(FOTO) SEKSI IZDANJE ANE IVANOVIĆ! I posle dva porođaja naša teniserka izgleda NEVEROVATNO!

 

Plaćali hotel 30.000 evra mesečno
 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger živeli su u Čikagu u luksuznom apartmanu u hotelu "Valdorf Astorija". Sa terase su imali pogled na jezero Mičigen, a sam apartman imao je 230 kvadratnih metara. Prema nekim informacijama, plaćali su ga čak 30.000 evra mesečno.

- Do kraja godine grubi radovi će biti završeni, pa se očekuje da se u toku 2020. Sebastijan i Ana presele u Vestendorf - rekla je Plizajzova.

Prema pisanju austrijskih medija, novi dom Švajnštajgerovih biće superluksuzan. Samo prvi sprat imaće 200 kvadratnih metara, a tu će biti i bazen, teniski i fudbalski tereni...

U Vestendorfu živi samo 3.700 ljudi, ali je zimi atrakcija za sve ljubitelje skijanja. Ipak, glavni razlog zbog kojeg su Bastijan i Ana prelomili da se skrase u okolini Kicbila jeste činjenica da Švajnijevi roditelji Monika i Alfred žive blizu. Bivši igrač Bajerna i Mančester junajteda rođen je i odrastao je u nemačkom Kolbermoru, koji je manje od sat vremena kolima udaljen od Vestendorfa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Golden hour birthday hour!!!☀?‍?‍?‍???

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 6, 2019 at 8:52am PST

Žele privatnost

Ani Ivanović ova lokacija takođe odgovara. Prema njenim rečima, potrebna joj je privatnost koju u rodnom Beogradu ne bi imala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arjan Hijmering (@hijmeringzaandijk) on Oct 29, 2019 at 3:03pm PDT



- Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države gde ljudi poštuju privatnost jedni drugih, gde je priroda prelepa... - rekla je Ivanovićeva jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wo sonst wenn nicht auf den Golfplatz ?⛳!

A post shared by Wiebke (@wiebke.punkt) on Nov 1, 2019 at 11:20pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#herbst #herbstzeit #herbstfarben #starkefarben #westendorf #spaziergang #blauerhimmel #traumwetter

A post shared by authentischleben (@authentischleben) on Oct 20, 2019 at 12:46am PDT

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija