• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2019

17:11

JOVIĆU OPET PAKUJU KOFERE! Real juri napadača i spreman je da ga plati 70 miliona evra!

Fudbal

JOVIĆU OPET PAKUJU KOFERE! Real juri napadača i spreman je da ga plati 70 miliona evra!

Podeli vest

Opet komplikuju život Luki Joviću! Kako prenose španski mediji Real razmatra mogućnost angažovanja napadača Arsenala Pjera Emerika Obamejanga

Ako je verovati pojedinim španskim medijima, Real i Barselona bore se za potpis napadača Arsenala, što bi, ako se te spekulacije ispostave tačnim, moglo dodatno da zakomplikuje status Luke Jovića na "Santijago Bernabeuu".

Inače, nekadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda Pjer Emerik Obamejanga, na "Emirate" je stigao prošle zime za skoro 65 miliona evra.

TUMBIN NOVI SPISAK! Opet nema Jovića, jedno ime će šokirati Srbiju, vratio se Đuričić!

DA LI JOVIĆ MORA DA PAKUJE KOFERE? Real najavljuje novi zemljotres, kreće po asa Sitija!

 

Obamejangu ugovor sa Arsenalom traje do 2021. godine, a kako je, prema nekim informacijama, već odbio nekoliko ponuda londonskog kluba za produžetak saradnje. "Tobdžije" će pokušati da ga što pre prodaju, kako bi izvukli najveći deo uloženog novca.

REAL PONOVO ZARIBAO! Betis odoleo na "Santjago Bernabeu", Joviću ni gol protiv Leganesa nije pomogao da dobije veću minutažu!

LUKA PLAKAO POSLE GOLA! Španci bruje: Suze su mu krenule kada ga je Modrić zagrlio!

 

Real je za slobodu Obamejanga, navodno, spreman da izdvoji više od 70 miliona evra, dok Barselona Gabonca vidi kao potencijalnu zamenu za Luisa Suareza, koji će uskoro proslaviti 33. rođendan.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija