• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

15:16

MIHA BIJE ODLUČUJUĆU BITKU PROTIV OPAKE BOLESTI! Čeka ga NAJOSETLJIVIJI I NAJVAŽNIJI deo lečenja!

Fudbal

MIHA BIJE ODLUČUJUĆU BITKU PROTIV OPAKE BOLESTI! Čeka ga NAJOSETLJIVIJI I NAJVAŽNIJI deo lečenja!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović ponovo je u bolnici i započeo je kjučni deo lečenja od leukemije, prenosi italijanski "Korijere di Bolonja"

Kako se navodi, Mihajlović je započeo treću fazu hemoterapije, koja će trajati šest nedelja, tokom kojih će njegovi asistenti voditi treninge i utakmice Bolonje.

Ovo je najosetljiviji i najvažniji deo lečenja - otkriva pomenuti izvor i dodaje da je to razlog što Siniša ne može fizički da bude uz ekipu.

OVA OPAKA BOLEST ODNELA JE MALOG ISAIJU! Veliki navijač "Partizana" posle dve i po godine borbe sa tumorom na mozgu izgubio bitku!

BOLONJA NA NOGAMA! Mihajlović lično zvao Ibrahimovića

 

Foto: reuters

 

Mihajlović je već u dva navrata bio u bolnici kako bi primao hemoterapiju, a sada je pred njim još jedan ciklus. On bi trebalo da se zadrži oko šest nedelja u bolnici zbog čega neće moći da vodi Bolonju sa klupe već će umesto njega to raditi članovi njegovog stručnog štaba.

(VIDEO) BOLONJA POKLONILA POBEDU INTERU! Glupost i penal doneli trijumf "neroazurima" za prvo mesto!

(FOTO) DIRLJIVA SCENA U BOLONJI! Navijači Intera poslali poruku Mihajloviću i to NA SRPSKOM!

Bolonja je posle solidnog starta sezone u poslednja tri kola zabeležila tri poraza i opasno se približila zoni ispadanja, pošto poslednji tim ispod crte, Sampdorija, ima samo tri boda manje.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija