• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

18:50

VELIKA ČAST ZA NAŠE REPREZENTATIVCE! Mitrović i Kolarov u društvu velikana naše reprezentacije!

Fudbal

VELIKA ČAST ZA NAŠE REPREZENTATIVCE! Mitrović i Kolarov u društvu velikana naše reprezentacije!

Podeli vest

Prostorije Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi od ponedeljka su oplemenjene portretima fudbalera koji su obeležili istoriju našeg reprezentativnog fudbala. Specijalna mesta na zidovima ispred svlačionice pripala su rekorderima po broju golova i nastupa u državnom timu. Tako su se u društvu vedeta našeg fudbala našli i aktuelni reprezentativci koji još uvek imaju priliku da poboljšaju svoj skor i napreduju na večnoj listi

Podsetimo da su u izjavama za sajt FSS, Aleksandar Kolarov i Aleksandar Mitrović u nekoliko navrata naglasili da se ne opterećuju individualnim rekordima i da im je prioritetni cilj da sa reprezentacijom Srbije izbore plasman na Evropsko prvenstvo:

MITAR JE OVIM POTEZOM KUPIO ENGEZE ZA SVA VREMENA: Dečak se tresao, otac sam, morao sam da reagujem (FOTO)

- Ja lično nemam ambicije da dostignem ni Baneta ni Dekija ni Savu. Ušao sam u 34. godinu, tako da imam jš ovaj kvalifikacioni ciklus, možda i baraž, pa ćemo posle da vidimo. Sigurno da mi je drago što sam se približio takvim veličinama srpskog fudbala. Ako bude prilike da ih prestignem, ok. Ali nije mi to glavna preokupacija. Videćemo kako se budem osećao, sigurno neću igrati zbog toga da bih oborio rekord – rekao je Kolarov posle utakmice protiv Paragvaja.

Foto: fss.rs

Biranim rečima govorio je i Aleksandar Mitrović.

- Ne pada mi na pamet da sebe poredim sa Rajkom, Mošom, Savom, Galićem, Bobekom… Za mene je ogromna čast što sam se uopšte našao u društvu takvih vedeta. To mi uliva motiv da nastavim u istom ritmu i da svojim golovima doprinesem uspehu Srbije. Ekipa je najbitnija. Bože zdravlja, rekordi će doći sami po sebi. Kada ekipa igra dobro, onda se i golovi nizu kao na traci – skromno je izjavio Mitrović.

Foto: fss.rs

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija