• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2019

14:25

HOLANĐANIN NA CENTRU PROTIV LUKSEMBURGA! Zvezdi je doneo sreću, reprezentativci ga ne pamte po dobrom!

Fudbal

HOLANĐANIN NA CENTRU PROTIV LUKSEMBURGA! Zvezdi je doneo sreću, reprezentativci ga ne pamte po dobrom!

Podeli vest

Holandski sudija Serdar Gezubujuk izabran je za meč fudbalskih reprezentacija Srbije i Luksemburga u Beogradu, saopštila je UEFA

Ovaj 34-godišnji arbitar već sedam godina je na FIFA listi i baš je u susretu Severne Makedonije i Srbije (2:1) u Skoplju, u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu, bio njegov prvi u karijeri sa reprezentacijama, s tim da je tada bio četvrti sudija.

(FOTO) SLAMA SRCA! "Grobari" posvetili grafit malom Isaiji: Kad svetlost prekije tama...

Kao glavni sudija je dva puta delio pravdu Crvenoj zvezdi i to na gostovanjima Sasuolu 2016. (3:0) u kvalifikacijama za Ligu Evrope i prošle godine u Trnavi protiv Spartaka (1:2) na putu ka plasmanu u Ligu šampiona.


Sada će mu pomagati sunarodnici Šarl Šarp i Jan de Vris, dok je četvrti arbitar Pol van Bekel.

Utakmica kvalifikacija za EURO Srbija - Luksemburg igra se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 20.45.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija