• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.11.2019

15:42

NASTAVAK HAOSA! Igrači Napolija angažovali obezbeđenje, plaše se napada navijača!

Fudbal

NASTAVAK HAOSA! Igrači Napolija angažovali obezbeđenje, plaše se napada navijača!

Podeli vest

Fudbaleri Napolija nalaze se u strahu od napada navijača tog kluba nakon sukoba sa predsednikom Aureliom De Laurentisom i zato su pojedinci angažovali lično obezbeđenje, prenose italijanski mediji

Na meti vandala ove nedelje bili su Pjotr Zjelinski i Alan, jedan od najglasnijih u odbijanju poslušnosti predsedniku da se ostane u karantinu, tako što su Brazilcu upali u dom i uz viku oštetili inventar.

Zbog toga je, kako piše Korijere delo Sport, Kalidu Kulibali zaposlio telohranitelje kako bi čuvali porodicu i njega sve vreme.

RONALDO PUKO! Bliži se kraj ljubavi Portugalca i Juventusa, sve je na ivici EKSPLOZIJE!

Žena Lorenca Insinjea, koji je pod udarom da mu se oduzme kapitenska traka jer je takođe bio jedan od predvodnika u sukobu sa De Laurentisom, napustila je grad zbog novonastale situacije.

Totalni haos vlada u klubu iz Napulja i neće se skoro smiriti jer je De Laurentis spremio kaznu za igrače oduzimanjem 25 odsto od plate.

U celu priču upleteni su navijači Napolija, poznati i po tome što su već nekoliko puta pljačkali "svoje" fudbalere poput Edinsona Kavanija, Mareka Hamšika, Ezekijela Lavecija, Arkadijuša Milika...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija