• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2019

10:54

OSTAJE U PARIZU! PSŽ presekao: Ikardi za stalno, Interu 65 miliona!

Fudbal

OSTAJE U PARIZU! PSŽ presekao: Ikardi za stalno, Interu 65 miliona!

Podeli vest

Pari Sen Žermen zadovoljan je napadačem Maurom Ikardijem i od Intera aktiviraće otkupnu klauzulu u iznosu od 65 miliona evra, prenose italijanski mediji

Parižani su, prilikom sklapanja pozajmice, dogovorili sa Interom otkup za 65 miliona i sada ozbiljno razmatraju da ga aktiviraju.

Trener Tomas Tuhel prezadovoljan je argentinskim fudbalerom, strelcem devet golova na poslednjih 10 utakmica, i ne štedi komplimente na njegov račun, ali i insistira kod sportskog direktora Leonarda i katarskih vlasnika da ga zadrže.

OVA ZIMA ĆE BITI VRELA! Ibrahimović nema dilemu - bira Mihajlovićevu Bolonju pre Milana i Napolija!

Šampion Francuske spremio je čak i povišicu za Ikardija sa sadašnjih devet miliona evra neto godišnje na 12 miliona i to bez bonusa, što je mnogo više nego što mu sleduje u Interu ako se vrati (7,5 miliona).

Sigurno je da bi i u Interu bili zadovoljni finansijskom injekcijom, posebno što trener Antonio Konte nijednog trenutka nije računao na Ikardija, i novac bi bio usmeren na dalje jačanje tima.
 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija