• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

13.11.2019

22:50

LALATOVIĆ NE DOLAZI NA TRENINGE VOJVODINE? Lazetić zamera treneru "lala" što potpuno zanemaruje igrače!

Fudbal

LALATOVIĆ NE DOLAZI NA TRENINGE VOJVODINE? Lazetić zamera treneru "lala" što potpuno zanemaruje igrače!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović ne dolazi redovno na treninge drugoplasiranog tima na tabeli Ling long Superlige Srbije, a uz to ne boravi sa igračima u karantinu pred utakmicu, što je glavni razlog trzavica koje postoje između njega i sportskog direktora Nikole Lazetića

Kako prenosi Telegraf, Lazetić je nekoliko puta zamerio Lalatoviću na neprofesionalnom odnosu prema obavezama u klubu: konkretno, ukorio ga je zbog toga što se nekoliko puta desilo da Lalatović uopšte ne dođe na treninge tima koji vodi?!

Takvo ponašanje prvog trenera počelo je, naravno, da smeta upravi, vremenom i igračima, pogotovo onima koji nisu bili u prvom planu, jer nisu imali kome da se nametnu.

- Između Lalatovića i Lazetića već duže vreme tinja problem, a kao razlog naveli su neslaganje oko nekih igrača u timu. Međutim, pravi problem zbog koga vlada nezadovoljstvo u klubu, a vezano za Lalatovića je taj što on ne dolazi na treninge i što se desava da u toku jedne nedelje ne dođe na dva treninga pred utakmicu i sto ne ide sa ekipom u karantin. Kada je Lazetić to zamerio Lalatoviću on je na konferenciji za štampu napao Lazetića - kaže izvor dobro upućen u zbivanja u klubu.

NIJE IM MNOGO TREBALO! Puklo u Vojvodini: Lalatović i Lazetić u ratu!

Ovakva situacija najviše šteti igračima koji polako kontinuitet u radu sa trenerom.

- Mnogi igrači su nezadovoljni zbog takvog ponašanja trenera jer nemaju kad da mu se nametnu. Na mnogim prijateljskim utakmicama Lalatović se nije pojavio, a na najbitnijim treninzima sredom i četvrtkom nikada nije prisutan i nikome se ne javlja - kaže izvor Telegrafa.

Sreća u nesreću je da se Vojvodini ova situacija dešava u trenutku kada je ekipa na deobi drugog mesta na superligaškoj tabeli.

Pred "lalama" je pauza zbog reprezentativne pauze, možda i dani odluke zbog novonastrale situacije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija