• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

23:11

PONOVO DOBILI PO DŽEPU! Disciplinci jako udarili na Zvezdu i Partizan!

Fudbal

PONOVO DOBILI PO DŽEPU! Disciplinci jako udarili na Zvezdu i Partizan!

Podeli vest

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu i Radnički iz Niša

Na telefonskoj sednici održanoj u četvrtak, Crvena zvezda je zbog upotrebe navijačke pirotehnike na mečevima sa Radom i TSC kažnjena sa milion dinara, pišu Novosti.

Navijači Partizana već duže vreme na utakmicama svog kluba imaju poruke za predsednika FSS Slavišu Kokezu, a od nedavno su im se pridružili i navijači Vojvodine. Zbog vređanja čelnika saveza na mečevima sa Voždovcem, Mladošću i Spartakom, klub iz Humske je kažnjen sa 750.000 dinara, dok će Vojvodina u kasu FSS zbog istog razloga uplatiti 300.000 dinara.

POTPIS NA MARAKANI! Zvezda odradila veliki posao, vezista u crveno-belom do 2023. godine!

Niški Radnički će morati da plati 50.000 dinara za lošu organizaciju meča sa Napretkom.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija