• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2019

09:10

TREĆI GOL SRBIJE JE BIO NEREGULARAN! Selektor Luksemburga ljut: Umoran sam od ovakvog suđenja našoj reprezentaciji!

Fudbal

TREĆI GOL SRBIJE JE BIO NEREGULARAN! Selektor Luksemburga ljut: Umoran sam od ovakvog suđenja našoj reprezentaciji!

Podeli vest

Selektor Luksemburga Luk Holc nije bio zadovoljan porazom od Srbije na "Marakani" smatrajući da je njegova selekcija oštećena prilikom trećeg kola koji je postigao Nemanja Radonjić

Treći gol za srpski tim postigao je Nemanja Radonjić sa dvadesetak metara, posle odbijene lopte.

OPUSTILI SMO SE KAD SMO ČULI DA PORTUGAL VODI! Mitrović iskreno o lošem drugom poluvremenu, stizanju Mitića i tome šta je rekao igračima Luksembirga!

- Kod trećeg gola Srbije je bilo igranja rukom, koje nam nije svirano nažalost i malo sam umoran od takvog suđenja našoj ekipi. To je počelo od od Ukrajine i evo nastavilo se i sad - rekao je Holc.

Prva dva gola za Srbiju, koja je na poluvremenu vodila 2:0, dao je Aleksandar Mitrović. U nastavku su Luksemburžani zaigrali bolje i pogocima Rodrigesa i Turpela opasno zapretili.

- Prvih 30 minuta nisam porepoznao svoju ekipu. Da li su se uplašili ili nešto drugo, ali bili smo pasivni, uvek kasnili. Posle smo popravili odbranu, ali od udarca Mitrovića nije bilo odbrane. Mi takvog šutera nemamo. Na poluvremenu sam rekao ekipi da hrabrije zaigraju, ali taj treći gol... - zaključio je selektor.

Luksemburg uoči poslednjeg kola grupe B i utakmice sa Portugalijom ima četiri boda i bez obzira na ishod tog meča završiće kao četvrti u grupi.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija