• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2019

12:10

SRBIN BEŽI IZ PORTUGALA! Andrija Živković ima ponudu iz Premijer lige?

Fudbal

SRBIN BEŽI IZ PORTUGALA! Andrija Živković ima ponudu iz Premijer lige?

Podeli vest

Naš reprezentativac Andrija Živković nikako da dobije pravu minutažu u ekipi Benfike pa će tako biti primoran da potraži novu sredinu, možda već ove zime

 

Srpski internacionalac pokušava da raskine ugovor koji važi do 2021. ali Portugalci jasno ne žele da ga puste bez obeštećenja. Nekadašnji igrač Partizana je na meti Evertona.

(VIDEO) RONALDO, BAŠ SI CAR! Portugalac prekinuo utakmicu da bi se slikao sa navijačem!

"Karamele" su htele letos da ga dovedu, priča je odmakla, ali je portugalski klub tražio oko 35 miliona evra, pa su Englezi odustali.

Ali, kako pišu portugalski listovi, jasno je da bi bili veoma zainteresovani za slobodnog Živkovića, ili da plate neko malo obeštećenje i dovedu Srbina.

U ovom trenutku, ipak, sve je u rukama "Orlova" koji bi pristali i na pozajmicu sa otkupom, kako rekosmo ne računaju na igrača koji je baš promašio u odabiru kluba.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 4 godine

Sada jedno pitanje za njegovog oca-inicijatora prodaje svoga sina velikog talenta koji je bio jedan od 5 svetskih talenata=Otac upropastio karijeru svoga sina zbog dizanja svog zamka u Nisu, ISKOMPLEKSIRAN i jos hteo je da postane MENAGER nasih i stranih fudbalera, samo je mnogo para od Zivkovica ulozio u XY-fudbalere iz Bugarske,Rumunije,Turske,itd sa nadom da ce on Zivkovic otac JADNO $ BEDNO $ ZALOSNO $

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija