• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2019

16:17

LALATOVIĆ UDARIO NA LAZETIĆA: Valjda sportski direktor nije zadovoljan što smo drugi na tabeli!

Fudbal

LALATOVIĆ UDARIO NA LAZETIĆA: Valjda sportski direktor nije zadovoljan što smo drugi na tabeli!

Podeli vest

Varnice između trenera Vojvodine Nenada Lalatovića i sportskog direktora novosadskog kluba Nikole Lazetića nikako da splasnu, a šef stručnog štaba "lala" izveo je novi udar na pretpostavljenog

Vojvodina ove jeseni beleži prilično dobre rezultate, ali između Lalatovića i Lazetića očigledno nešto ne štima i to se trude da ne sakriju nijedan od njih dvojice.

U toku reprezentativne pauze, Lalatović je ironično udario na nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera, a sada funkcionera Vojvodine.

Najbitnije mi je to što ekipa ima željene rezultate i što se nalazimo na jako dobrom putu da ispunimo cilj i ponovo zaigramo u Evropi. Raduje me što se u našoj svlačionici sada čuje pesma i što osećam podršku i ljubav velike većine igrača. Što se sportskog direktora tiče, valjda nije zadovoljan tim što smo drugoplasirani i što ostvarujemo ono što smo obećali. Znam da ću da uradim sve što je u mojoj moći da na kraju lige tako i bude, znam koji je moj zadatak i veurjem da će naša Voša ponovo da se nađe među ekipama koje će igrati u evropskoj konkurenciji - izjavio je Lalatović u intervjuu za novosadski Dnevnik.

Ipak, nešto pre toga neveo je da to ne bi nazvao sukobom sa Lazetićem.

Ne bih da komentarišem to da li postoji konflikt između sportskog direktora i mene. Ružno bi bilo da ja pričam o njegovom radu, neka o tome govore vodeći ljudi iz kluba. O mom radu svedoče rezultati, a oni kažu da smo drugoplasirani tim na tabeli. Vojvodina ponovo postaje hit, a menadžeri su posle dužeg perioda zatišja ponovo počeli da se interesuju za njene igrače - rekao je bivši trener mnogobrojnih klubova u Srbiji.

Lalatović je otišao korak dalje rekavši da postije igrači kojima je neko obećao da će igrati, ali nisu deo postave, jer prema njegovim rečima nju čine oni koji to zasluže.

- Postoje pojedinci u timu koji nisu zadovoljni time koliko igraju, a što im je možda neko obećao. Kod mene igraju samo oni koji to zasluže. Čvrst sam karakter, pošten i častan čovek, trener sam koji nikada za 11 godina, koliko se bavim ovim poslom, nije dobio otkaz - rekao je Lalatović.

Vojvodina posle 16 kola zauzima drugo mesto sa 33 boda, sedam manje od prvoplasirane Crvene zvezde, očigledno nedovoljno da za mir u kući.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija