• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2019

22:43

"VATRENI" PROŠLI! Hrvati drhtali, pa otišli na EP, slavi i Austrija, "lale" samo do boda!

Fudbal

"VATRENI" PROŠLI! Hrvati drhtali, pa otišli na EP, slavi i Austrija, "lale" samo do boda!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacije Hrvatske plasirala se na EP, pošto je na svom terenu, posle preokreta bila bolja od selekcije Slovačke - 3:1 (0:1)

"Vatreni" su overili vizu za EP... Daleko od toga da je bilo lako, protiv neugodnih Slovaka. Gosti su poveli preko Boženika u 32. minutu. Izdržali su do poluvremena, i činilo se da će se nervoza uvući u ekipu trenera Dalića.

Ipak, Hrvatska je bila bolja u nastavku. Vlašić je pogodio u 54. minutu, da bi šest minuta kasnije Petković bio precizan za 2:1. Na kraju i Perišić pogodio za 3:1 i veliko slavlje.

Na EP ide i Australija koja je bila bolja od Severne Makedonije sa 2:1. Golove za ovu selekciju postigli su Alaba i Lajner.

Poljska je u Izraelu slavila 2:1 golovima Krikovjaka i Pjonteka, Dabur za Izrael, dok je Austrija na svom terenu istim rezultatom bila bolja od Severne Makedonije pogocima Alabe i Lajnera, gol za susede postigao je Stojanovski u poslednjim trenucima.

(FOTO) SKANDAL! Kolinda došla na fudbal, pa porukom provocirala Srbe!

Kolo pre kraja takmičenja Poljska je prva na tabeli sa 22 osvojena boda, Austrija druga sa 19, a slede Slovenija, Severna Makedonija, Izrael i Letonija.

U poslednjem kolu Poljska dočekuje Sloveniju, dok Austrija gostuje u Letoniji.

Nemačka je lako preslišala Belorusiju (4:0), dok je Holandija odigrala 0:0 protiv selekcije Severne Irske.

Strelci za "pancere" bili su Ginter, Gorecka i Kros (dva), dok je Severna Irska mogla do trijumfa protiv "lala", ali je Dejvis bio neprecizan sa bele tačke u prvom poluvremenu susreta u Belfastu.

Nemačka je prva u grupi sa 18 bodova i predstoji joj meč sa Ircima, dok je Holandija druga sa 16, a Severna Irska treća sa 13.

Holandiju u poslednjem kolu očekuje duel sa Estonijom na svom terenu i bod joj je potreban za plasman na EVRO.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tereza

pre 4 godine

Na EP ide i Australija koja je bila bolja od Severne Makedonije sa 2:1....hahaha, pa kakvi ste vi debili....Australija ide na Ep, hahahahaha, debili...

pero

pre 4 godine

Skandal, neviđeno, na EP ide Australija koja je bila bolja od Severne Makedonije. Kako Australija može ići na EP, vrijeme je da Vučičević, predsednik i ministar Vulin reagiraju na očitu provokaciju.

ljutko

pre 4 godine

Pa to je rezultat uspeha. Oni uvek pre svake utakmice pominju borbu za Vukovar, Oluju, pevaju Tompsona.... i pobede. A nasi levati himnu nece da otpevaju. To je razlika

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija