• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2019

17:24

"ORLOVI", PAMET U GLAVU, OVO NE SMETE DA UPRSKATE! Evo kako Srbija može do Evropskog prvenstva posle 20 godina čekanja!

Fudbal

"ORLOVI", PAMET U GLAVU, OVO NE SMETE DA UPRSKATE! Evo kako Srbija može do Evropskog prvenstva posle 20 godina čekanja!

Podeli vest

Reprezentacija Srbija nije uspela da se direktno plasira na Evropsko prvenestvo 2020. godine, ali će imati još jednu šansu da se posle dve decenije nađe na šampionatu Starog kontinenta

 

Baraž je na programu u martu  2020. godine, tačnije plej-of Lige nacija. Srbija se takmičila u diviziji "C", osvojila je grupu i zauzela treće mesto.

Za plasman na Evropsko prvenstvo orlovima će prvi rival biti reprezentacija Norveške koja je imala drugi najbolji rezultat u Ligi nacija, a kao i mi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nije uspela da izbori direktan plasman, bolji su bili Španija i Švedska.

MITROVIĆ JE NEZAUSTAVLJIV! Bez milosti teroriše golmane, njegov 34. gol u dresu Srbije (VIDEO)

NIŠTA OD ČUDA, MORAĆEMO KROZ BARAŽ NA EURO! "Orlovi" u nadoknadi ostali bez pobede protiv Ukrajine! (VIDEO/FOTO)

 

Norvežani će dočekati Srbiju 26. marta u Oslu, a pobednik igraće sa boljim iz duela Škotske i Bugarske, Izraela ili Rumunije. Rival Škotske će se znati kada se završe kvalifikacije u drugim grupama. Domaćin finala plej-ofa će biti određen žrebom. Sve će biti poznato 22. novembra kada će se održati specijalan žreb i tada će biti potvrđeni svi parovi.

Nije na osmet pomenuti da Norvežanima u svojim redovima imaju supertalentovane Edegora i Holanda. Na domaćem terenu nisu izgubili tri godine, poslednji put su poraženi 2016. godine od Nemaca sa 3:0.

Foto: Starsportphoto©

 

Evropsko prvenstvo 2020. godine već su se plasirale Portugal, Holandija, Engleska, Belgija, Francuska, Španija, Italija, Hrvatska, Poljska, Nemačka, Ukrajina, Švedska, Rusija, Austrija, Češka, Turska i Finska. Ostala su još tri mesta "direktno" kroz kvalifikacije, dok će još četiri ekipe izboriti mesto na EURO2020 kroz baraž Lige nacija.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Што да идемо даље...? Да се наново брукамо...?! Боље дајте лову ОДБОЈКАШИМА...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija