• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.11.2019

19:34

ŠEVA ODUŠEVIO "ORLOVE": Srbiji želim plasman na Evropsko prvenstvo!

Fudbal

ŠEVA ODUŠEVIO "ORLOVE": Srbiji želim plasman na Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Selektor fudbalera Ukrajine Andrej Ševčenko poželeo je danas sreću reprezentaciji Srbije u baražu i da se plasira na Evropsko prvenstvo

- Srbiji želim sreću u baražu Lige nacija i da se na kraju plasira na Evropsko prvenstvo - rekao je Ševčenko novinarima posle utakmice u Beogradu.

BOLJE DA NEMAMO SREĆE SAD, NEGO U BARAŽU! Maksimović veruje da Srbija ima šansu protiv Norveške!

Ukrajina je igrala 2:2 sa Srbijom u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a bod je osvojila golom u poslednjim trenucima utakmice.


- Srbija je dobar tim, sve su to dobri igrači koji su u dobrim klubovima. Cilj je bio da dobro igramo. Bilo nam je bitno da i ovde osvojimo bodove, zbog našeg daljeg puta - kazao je Ševčenko.

TADIĆ IMA MOĆNU PORUKU: Moramo da budemo pravi, da više radimo za ekipu!

Ukrajinske medije je zanimalo zašto taj nacionalni tim nije igrao dobro u prvom poluvremenu kao u drugom, a Ševčenko je naveo da je i on to isto pitao svoje igrače.

Ukrajina i Portugal plasirali su se iz Grupe B kvalifikacija na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Srbija je bila treća i igraće baraž Lige nacija za odlazak na kontinentalni šampionat.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija