• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2019

22:47

(FOTO) ITALIJA DEMOLIRALA JERMENIJU! "Azuri" spakovali devet komada, Norvežani trijumfovali na Malti, Danci preživeli Irsku!

Fudbal

(FOTO) ITALIJA DEMOLIRALA JERMENIJU! "Azuri" spakovali devet komada, Norvežani trijumfovali na Malti, Danci preživeli Irsku!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Italije demolirala je selekciju Jermenije savladavši je sa ubedljvih 9:1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

U meču bez takmičarskog značaja odigranom u Palermu, Ćiro Imobile je u 8. minutu doveo "azure" u vođstvo, a do kraja poluvreme su osim još jednog njegovog pogotka u 44. minutu postizali i Nikolo Zaniolo u 9. i njegov imenjak Barelja u 29.

Mreža je prvi put zatrešena u drugom poluvremenu u 64. minutu kada je Zaniolo ponovo postigao gol, a do kraja su redom pogađali Romanjoli u 72, Žoržinjo u 75, Orsolini u 78. te Kjeza u 81.

Utešni pogodak za Jermene postigao je Babajan u 79. minutu.

Španija je sa ubedljivih 5:0 dotukla Rumuniju, koja je u prethodnom kolu ostala bez šansi za prolaz na EURO, a sa 6:1 selekcija Švajcarske je demolirala Gibraltar.

Foto: Tanjug

Španci slave protiv Rumuna

Ubeljive pobede ostvarile su selekcije Švedske i Bosne i Hercegovine. Šveđani su sa 3:0 bila bolja od Farskih ostrva, dok je istim rezultatom BIH slavila protiv Lihtenštajna.

Norvežani su slavili na Malti sa 2:1, dok su Danci remijem 1:1 protiv Rebulike Irske u Dablinu izborili plasman na Evropsko prvenstvo.

Foto: Tanjug

Norvežani opravdali ulogu favorita protiv Malte

Finci su izgubili u Grčkoj sa 2:1, ali im to rezultatski nije bilo toliko bitno budući da su kolo ranije već obezbedili plasman na EURO.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija