• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2019

08:15

NEMAŠ TI POJMA GDE SI BIO! Selektor Engleske se posle meča šlihtao Šiptarima!

Fudbal

NEMAŠ TI POJMA GDE SI BIO! Selektor Engleske se posle meča šlihtao Šiptarima!

Podeli vest

Nemaš ti pojma gde si bio... Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt ozbiljno su ušlihtao domaćima posle meča sa tzv. Kosovom

- Rečeno nam je da možemo dobiti ovakav prijem ali sve to doživeti je bilo specijalno. Upravo zbog toga mislim da je večeras ovo bilo više od fudbalskog meča za Kosovo i mi smo ponosni što smo bili deo toga. Dopada mi se tim i mislim da imate veoma dobre šanse da se kroz plej-of plasirate na Evropsko prvenstvo. Siguran sam, kada se osvrnem na utakmicu od prošle nedelje u Pragu, da je ona za nauk jer se igrala pod viskom pritiskom i tako ulazimo u mart - rekao je Sautgejt posle meča.

(VIDEO) ONI NEMAJU SRAMA! Englezi na utakmici sa tzv. Kosovom brutalno vređali Srbe!

Englezi su tokom a i pre ove utakmice još pokazali ko su. Navijači su vređali Srbiju, a već godinama kukaju na rasizam. Verovatno da Sautgejt nema pojma šta se stvarno dešava i gde je došao, ali ovom izjavu kao da je želeo da se ulaguje domaćima.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija