• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2019

11:46

SRBINU VREME POLAKO ISTIČE! Jović čuo još jednu lošu vest u Realu!

Fudbal

SRBINU VREME POLAKO ISTIČE! Jović čuo još jednu lošu vest u Realu!

Podeli vest

Luka Jović se vraća u tim Reala posle povrede, ali jasno je da mu vreme polako ističe. Mora brzo da ubede čelnike svog kluba da je igrač za Madriđane. Pojavila se nova negativna vest za Srbina

Mediji u Španiji prenose da Zinedin Zidan nije najzadovoljniji učinkom Luke Jovića i Marijana Dijasa pa će potražiti dodatnu opciju, a na meti kluba je ponovo Poljak Kšištof Pjontek.

On ne blista u dresu Milana i ima šanse da će već na leto morati da potraži novi klub.

GLUPOST LACIJA ZA RADOST "GROBARA"! Kako je greška tima iz Rima postala važna Partizanova lekcija!

Kraljevski klub ga je i letos razmatrao kao jednu od opcija, ali Florentino Peres i Zinedin Zidan su tada odustali od realizacije transfera.

Ukoliko sada reše da ga angažuju moraće da izdvoje ne manje od 40 miliona evra. Sa druge strane njegov dolazak znači još veći problem za Jovića, jer je Benzema produžio ugovor sa "kraljevićima".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija