• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.11.2019

14:27

ITALIJANI TVRDE! Stanković se vraća u Inter!

Fudbal

ITALIJANI TVRDE! Stanković se vraća u Inter!

Podeli vest

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković uskoro će se vratiti u Inter da radi sa timom od 15 do 19 godina, piše list Korijere delo Sport

Samo četiri godine od odlaska sa "Ðuzepe Meace", gde je posle igračke karijere radio kao skaut, Stanković će dobiti angažman u omladinskoj školi.

Za sada nije tačno precizirano kakav će biti posao Stankovića, člana Interove ekipe koja je osvojila čuvenu "tripletu" 2010. godine, ali jeste da će sarađivati sa sinovima Filipom (2002. godište) i Aleksandrom (2005).

"ORLOVI" SIGURNO U GRUPI SA ENGLEZIMA! Ako Srbija ode na EP potencijalni rivali se već znaju!


Stanković je dres "neroazura" nosio od 2004. do 2013. godine, odigrao je 326 utakmica i dao 42 gola i zaslužio mesto u klupskoj "Kući slavnih".

Za reprezentaciju Srbije ima 103 nastupa i po tome je drugi iza rekordera Branislava Ivanovića.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija