• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2019

21:01

RAZBIO ZVEZDU I DOBIO OTKAZ! Argentinac više nije trener Totenhema!

Fudbal

RAZBIO ZVEZDU I DOBIO OTKAZ! Argentinac više nije trener Totenhema!

Podeli vest

Argentinski stručnjak Maurisio Poketino više nije trener Totenhema. Ovog utorka on je dobio otkaz u Londonu

 

Da je do raskida saradnje došlo posle 5 godina, zvanično je potvrdio klub iz Londona. Čelnici popularnih Pevaca nezadovoljni su trenutnim 14. mestom na tabeli Premijer lige, što svakako nije pozicija koja zadovoljava čelnike prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona.

MEDIJI U ENGLESKOJ SAD BRANE SRBIJU! Posle ispada u Prištini za svoje navijače kažu da su licemeri i kreteni!

- Bili smo veoma rešeni da donesemo ovakvu odluku koju ipak nismo doneli lako. Rezultati na kraju prošle sezone na domaćoj sceni i početak ove sezone su veoma razočaravajući - rekao je predsednik kluba Danijel Levi.

Da podsetimo, Totenhem trenutno zauzima 14. mesto na tabeli Premijer lige sa svega 3 pobede iz 12 duela. Uz to tim iz Londona upisao je 4 nerešena rezultata uz čak 5 poraza. U Ligi šampiona je na korak do plasmana u narednu fazu, a u dva navrata pobedio je Crvenu zvezdu sa 5:0 i 4:0.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija