• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

17:30

U ŠPANIJI NA UDARU, U NEMAČKOJ NAJBOLJI! Luka Jović dobio veliko priznanje!

Fudbal

U ŠPANIJI NA UDARU, U NEMAČKOJ NAJBOLJI! Luka Jović dobio veliko priznanje!

Podeli vest

Naš reprezentativac Luka Jović dobio je veliko priznanje u Nemačkoj. Srpski napadač proglašen je najboljim u Bundesligi

Još se čeka da Luka Jović eksplodira u dresu Real iz Madrida. Potencijalni reprezentativac Srbije je postigao samo jedan gol u dresu najvećeg svetskog kluba, ali u Nemačkoj nisu zaboravili sjajnu sezonu mladog napadača rođenog 1997. godine.

REAL SPREMA BOMBU! Jović će biti deo najvećeg fudbalskog transfera ikada!

U dresu Ajntrahta je na 32 meča u Bundesligi postigao 17 golova, nosio je tim iz Frankfurta do polufinala Liga Evrope. Na kraju je titulu najboljeg strelca prepustio Robertu Levandovskom, ali je dobio priznanje za najboljeg napadača Bundeslige. I to u izboru sindikaga profesionalnih fudbalera.

Za Luku Jovića glasalo je 75, 8 posto anketiranih fudbalera.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija