• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

09:47

RONALDO SE U TAJNOSTI OŽENIO! Svadbu mu organizovao DEČKO!

Fudbal

RONALDO SE U TAJNOSTI OŽENIO! Svadbu mu organizovao DEČKO!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo (34) venčao se sa Georginom Rodrigez (25) u Maroku, a da sve prođe u tajnosti pobrinuo se kik-bokser Badr Hari, za kog se sumnjalo da je u vezi sa fudbalerom Juventusa

Konačno se oženio i Kristijano Ronaldo (34)! Fudbaler Juventusa odlučio je da se u Maroku tajno venča sa Georginom Rodrigez, a svadbu mu je organizovao niko drugi nego Badr Hari, kog su svetski mediji označili kao Ronaldovog dečka!

Mislio na sve

Marokanski kik-bokser izabrao je lokaciju i potrudio se da paparaci i novinari ne saznaju za ovaj događaj
"Novela 2000"


Šampion u kik-boksu i jedan od najboljih igrača sveta su jako bliski, što se često moglo videti i po fotografijama na društvenim mrežama! Pre četiri godine spekulisalo se da su u ljubavnoj vezi i da je Portugalac iz španske prestonice, gde je tada igrao za Real, svakog ponedeljka i četvrtka avionom putovao u afričku zemlju kako bi se družio sa Harijem.

Došli samo najbliži

Međutim, krajem 2016. Kristijano je počeo romansu sa Georginom. Upoznali su se u "Guči" prodavnici u Madridu, gde je ona bila zaposlena. Atraktivna brineta uporedo je gradila i karijeru foto-modela, a u novembru 2017. ona i portugalski as dobili su ćerku Alanu Martinu. Pored nje, sjajni napadač ima i sina Kristijana Ronalda Juniora, kao i blizance Matea i Evu Mariju, koje mu je rodila surogat-majka.

(VIDEO) RONALDO, BAŠ SI CAR! Portugalac prekinuo utakmicu da bi se slikao sa navijačem!

OVA ŽENA JE BOMBA! Provokativna i seksi, zbog ove Argentinke je napad ljubomore doživela Ronaldova verenica! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️? @aloyoga ?

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Nov 18, 2019 at 10:20am PST

 

Ljubav na prvi pogled


Nedavno je Georgina Rodrigez za britanski "San" otkrila kako joj se sa Ronaldom dogodila ljubav na prvi pogled.

- Upoznali smo se tokom jednog događaja u prodavnici "Guči", gde sam radila na poziciji asistenta prodaje. Razgovarali smo u opuštenoj atmosferi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nije lako biti sa poznatom osobom, ali ono što osećam prema Kristijanu jače je od bilo kakvog pritiska. U našoj vezi postoji obostrano divljenje, poštujemo se međusobno i to je najvažnije - objasnila je Argentinka.

Argentinka je pre nekoliko meseci u intervjuu za magazin "Ola" priznala da bi volela uskoro da postane Ronaldova supruga, a izgleda da joj se ta želja nedavno ispunila. Zanimljivo da PR služba prvotimca "stare dame" nije potvrdila, ali ni demantovala ovu vest.

- Kristijano i Georgina venčali su se na tajnoj lokaciji u Maroku, u prisustvu najbližih članova porodice. Oko organizacije im je pomogao Badr Hari, sa kojim je Ronaldo veoma blizak. Kik-bokser se potrudio da paparaci i novinari ne saznaju za ovaj događaj, tako da je sve prošlo daleko od očiju javnosti. Nije poznato zašto se zvezda Juventusa odlučila za ovako misterioznu svadbu - piše italijanska "Novela 2000".

Krivac bivša devojka

Navodno, jedan od razloga za ubrzanu bračnu ceremoniju bio je susret Portugalca i njegove bivše devojke Rite Pereire na dodeli MTV nagrada u Sevilji pre dve nedelje, koji je zasmetao Rodrigezovoj.

RONALDO JE REKAO DA MOŽE! Evo koga Juventus dovodi već u januaru!

MILAN SE RASPADA, GOLMAN IM BEŽI U JUVENTUS! Pored loših rezultata, "rosoneri" suočeni sa odlaskom Donarume!

 

Foto: reuters

 



- Zvezda Juventusa i lepa glumica izgrlili su se i srdačno pozdravili pred Georginom, kojoj to nimalo nije prijalo. Zato je Argentinka izvršila pritisak na svog verenika da se što pre venčaju kako bi je i javnost više poštovala kao njegovu suprugu. Očigledno da je Ronaldo popustio pod pritiskom - navodi "Novela 2000".


Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17