• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

12:20

SADA JE SVE POZNATO! Evo ko čeka Srbiju ako pobedimo Norvežane i gde se igra finale!

Fudbal

SADA JE SVE POZNATO! Evo ko čeka Srbiju ako pobedimo Norvežane i gde se igra finale!

Podeli vest

Posle neušpešnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, poslednja šansa za "orlove" je baraž za Ligu nacija

Srbija će u polufinalu igrati u gostima protiv Norveške 26. marta naredne godine. Posle žreba je saznala i potencijalnog rivala u finalu.

Ako pobedimo Skandinavce, naša selekcija će igrati u finalu za jedno mesto na EP protiv Škotske ili Izraela. Takođe, žreb je odredio da će domaćin finalnog meča biti Beograd ili Oslo.

"ORLOVI" SIGURNO U GRUPI SA ENGLEZIMA! Ako Srbija ode na EP potencijalni rivali se već znaju!

DA LI JE BILO RAZGOVORA O SMENI TUMBAKOVIĆA? Evo šta kaže Matijašević!

 

Kompletirani su parovi i u Ligi nacija A. Island  će u polufinalu dočekati Rumuniju, a drugi par čine Bugarska - Mađarska. Finale će se igrati u Sofiji ili Budimpešti.

Što se tiče Lige nacija B, tu se od ranije znalo da će se sastati Bosna i Hercegovina – Severna Irska i Slovačka – Republika Irska, a u Nionu je određeno da će domaćin finala biti Sarajevo ili Belfast.

SKANDAL, OPET UDARILI NA RUSE! Izborili EURO, a sada im preti IZBACIVANJE sa šampionata!

PROSINEČKI JE LAŽOV! Fudbaler žestoko napao legendarnog asa!

 

U Ligi nacija D - Gruzija će igrati protiv Belorusije, a Severna Makedonija sa takozvanom državom Kosovo, s tim što će se finale igrati u Tbilisiju ili Minsku.

Sve utakmice polufinala baraža igraće se 26. marta, dok će finala biti na programu 31. marta. U međuvremenu, 30. novembra, održaće se žreb za grupe Evropskog prvenstva.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17