• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

13:40

TUMBAKOVIĆ UPOZORAVA PRED BARAŽ: Norvežani su prioritet, Škoti i Izraelci nisu toliko jaki!

Fudbal

TUMBAKOVIĆ UPOZORAVA PRED BARAŽ: Norvežani su prioritet, Škoti i Izraelci nisu toliko jaki!

Podeli vest

Imala je Srbija sreće prilikom žreba! Ako prođemo Norvežane u baražu za plasman na Evropsko prvestvo igračemo sa Škotskom ili Izraelom, a "orlovi# će biti domaćini u finalu baraža Lige nacija

Reprezentacija Srbije će 26. marta sledeće godine u polufinalu igrati protiv Norveške u Oslu, a ako nađe put do finala, igraće ga u Beogradu sa boljim iz duela Škotska - Izrael. 

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković smatra da će polufinalni meč biti po njegove pulene daleko teži deo posla nego finale.

- Norveška je u ovom trenutku prioritet i ako je preskočimo, mislim da nas onda očekuje lakši deo posla u finalu. Naš fokus je na utakmici u Oslu, mislim da nas očekuje jako težak posao. Razgovarali smo s ljudima iz norveškog saveza, očekuje nas 27.000 gledalaca, rasprodat stadion. Oni su u pobedničkom tonusu, tako se i ponašaju -  rekao je Tumbaković posle žreba u Nionu.

SADA JE SVE POZNATO! Evo ko čeka Srbiju ako pobedimo Norvežane i gde se igra finale!

BIVŠI FUDBALER ČELSIJA U HUMSKOJ! Štoper u crno-beloj opremi, hoće li ostati u Partizanu?



Ako se prebrodi Skandinavija, Orlovi će imati veliku šansu u finalu na Marakani.

- Što se tiče Izraela i Škotske, mislim da nisu tog kvaliteta kao što je Norveška. Velika je prednost da se finalna utakmica igra kod kuće, lepa prednost za reprezentaciju Srbije. Ako dođemo u tu situaciju, a nadam se da hoćemo, onda da tu utakmicu odigramo pred punim stadionom - nada se Tumbaković.

PREOKRET OKO STRAHINJE PAVLOVIĆA?! Italijani stigli u Beograd, hoće da ukradu Srbina Monaku!

BORBA SE NASTAVLJA! Mihajlović napustio bolnicu nakon trećeg ciklusa terapije!

 

Ono što nije dobro, jeste da bi UEFA ponovo mogla da kazni FSS igranjem utakmice bez prisustva navijača zbog isticanja političkih parolova "Kosovo je Srbija" na meču sa Ukrajinom.
 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija