• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

19:11

PROTIV NORVEŠKE ĆE NAM BITI POTREBNO VIŠE OD MITROVIĆA! Tumba pokušava da probudi ostale reprezentativce Srbije!

Fudbal

PROTIV NORVEŠKE ĆE NAM BITI POTREBNO VIŠE OD MITROVIĆA! Tumba pokušava da probudi ostale reprezentativce Srbije!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da je najmanje priželjkivao da selekcija Norveške bude protivnik "orlova" u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo ističući da će za trijumf nad spomenutim rivalom biti potrebno više od dobre forme Aleksandra Mitrovića

U intervjuu za zvaničan sajt Evropske kuće fudbala (UEFA) Tumbaković je pohvalio Norvežane.

- Igraćemo protiv sjajne ekipe i ako smo nekoga najmanje želeli u ovom baražu onda je to Norveška. Dobili smo dobru ekipu koja se nalazi u rezultatskom usponu. U kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope pokazali su da se radi o interesantnoj grupi igrača, kompaktnoj, stabilnoj, a u isto vreme imaju igrače koji zavređuju posebnu pažnju. Mi ćemo učiniti sve da se nametnemo snagom našeg kvaliteta, načinom igre i dođemo do finala - rekao je Tumbaković dodajući da će činjenica da e igra jedan meč uticati na pripremu i karakter utakmice.

Selektor Srbije je zatim progovorio o formi Mitrovića ističući da i drugi igrači moraju da se aktiviraju ne bi li se srušili Norvežani.

On je deo našeg najkvalitetnijeg tima, a ono što je dobro kod njega jeste što se stalno dokazuje. Važno je da Mitrović dobar kontinuitet održi do marta, čak i kasnije, jer on je za nas kapitalan. Međutim, protiv Norveške trebaće nam mnogo više Mitrovića, da podignemo nivo forme i ostalih igrača koji eventualno mogu da budu velika opasnost za reprezentaciju Norveške - rekao je Tumbaković.

Iskusni trener je skrenuo pažnju i na sam značaj plasmana na EP.

Plasman na Evropsko prvenstvo bi nam mnogo značio. Srbija 20 godina nije bila na Prvenstvu Evrope, dobili bismo kontinuitet, jer bili smo na Svetskom, a sada bismo otišli na Evropsko prvenstvo. U isto vreme sport u Srbiji je na vrlo zavidnom nivou i publika zna da prepozna kvalitet, zato bi dobro bilo da mi svojim rezultatom približimo publiku našoj reprezentaciji. Sve ćemo učiniti da dođemo do tog rezultata i plasiramo se na Evropsko prvenstvo - rekao je bivši trener Partizana.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija