• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2019

10:21

KAKVA ŠAMARČINA! Bejla izviždalo 60.000 navijača (VIDEO)

Fudbal

KAKVA ŠAMARČINA! Bejla izviždalo 60.000 navijača (VIDEO)

Podeli vest

Veliko ponišenje doživeo je fudbaler Real Madrida Geret Bejl na meču sa Real Sosijedadom (3:1)

Kada je u 66. minutu ušao sa klupe u pobedi Madriđana nad Sosijedadom rezultatom 3:1 oko 60.000 navijača Reala izviždali su svog igrača. 

Bejl je nedavno posle pobede Velsa nad Mađarskom našao na udaru španskih medija zbog toga što je u rukama imao zastavu na kojoj je pisalo - Vels, golf, Real... tim redom! Madridisti su očigledno izuzetno besni, i ne bi bilo iznenađenje ukoliko već u januaru definitivno napusti klub. Posebno što nije miljenik Zinedina Zidana i to nije tajna.

(VIDEO) MODRIĆ SAM SRUŠIO SOSIJEDAD! Hrvat golom uz dve asistencije doneo pobedu Realu, Jović presedao ceo meč na klupi!

"GROBARI" U TRANSU, LEONARDO NAJAVIO POVRATAK: Crno-beli zauvek, vratiću se u Partizan (FOTO)

 

JOVIĆ BRUTALNO UĆUTKAO ŠPANCE! Pogledajte MOĆAN POTEZ Srbina na treningu Reala (VIDEO)

U ŠPANIJI NA UDARU, U NEMAČKOJ NAJBOLJI! Luka Jović dobio veliko priznanje!

 

Real je, inače, pobedio Sosojedad zahvaljujući preokretu. Gosti su poveli u 2. minutu, ali su Benzema, Valverde i Modrić doneli trijumf domaćinu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija