• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

12:56

ŽESTOK UDARAC PO DŽEPU! Jedan igrač plaća 200.000 evra, ceo tim 2 miliona!

Fudbal

ŽESTOK UDARAC PO DŽEPU! Jedan igrač plaća 200.000 evra, ceo tim 2 miliona!

Podeli vest

Fudbaleri Napolija drastično su kažnjeni zbog sukoba sa predsednikom kluba Aureliom de Laurentisom, a najteže je prošao Brazilac Alan sa 200.000 evra, piše Gazeta delo Sport

Alan je sankcionisan pola mesečne plate jer je, pored toga što je odbio da ostane u karantinu - kao i svi, imao je verbalni okršaj sa De Laurentisovim sinom Edom, ujedno i potpredsednikom kluba iz Napulja.

(VIDEO) LOPTA NIJE MOGLA DA ODSKOČI! Odložen meč između Lećea i Kaljarija zbog kiše!

(FOTO) SRBIN U NARUČJU SEKSI VODITELJKE! Zajedno poslali jaku poruku!



Interesantno je da su ostali fudbaleri Napolija moraju da plate najviše do 25 odsto mesečne plate, ali je Alan otišao još dalje zbog sukoba sa Edom.

OVA PLAVUŠA NEMA MILOSTI, PROVOCIRA NA SVAKOM KORAKU! Seksi i razuzdana devojka fudbalera Intera (FOTO)

RASPAD SISTEMA! Gazda Napolija besan, zamrznuo plate igračima, prodaje zvezde tima...



Precizni mediji na Apeninima izračunali su da će Napoli sa kaznama da "uštedi" 2,5 miliona evra, s tim da bi priča mogla da ima nastavak jer su mnogi igrači spremili advokate da se brane.

Za to vreme Napoli posrće u Seriji A, gde drži sedmo mesto i ne zna za pobedu već pet utakmica, odnosno mesec dana.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija