• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

08:00

NISMO STAJALI! Miler u jednoj rečenici opisao kakva je Bajern bio mašinerija u Beogradu!

Fudbal

NISMO STAJALI! Miler u jednoj rečenici opisao kakva je Bajern bio mašinerija u Beogradu!

Podeli vest

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler bio je prilično raspoložen posle ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom 6:0

On je nakon meča izjavio da nije očekivao ovako ubedljivu pobedu svog tima.

Ne, nisam očekivao ovakav rezultat, ali u poslednje tri utakmice smo u odličnoj formi. Danas smo odigrali veoma dobro, od prvog minuta nametnuli presing, mislim da smo igrali našu igru 90 minuta, što nije uobičajeno. Zato veliki kompliment mojim saigračima. Kada igramo ovako, zabavno nas je gledati i zabavno je igrati na terenu - rekao je on.

Kao ključni momenat Bajernov ofanzivac navodi početak drugog poluvremena i gol sa penala.

- Nisu dobro počeli drugo poluvreme. Primili su gol iz penala za 2:0, brzo posle je bilo 3:0 i mislim da je tada bilo gotovo. Ali mi nismo stali, jeste veća razlika nego pre dva-tri meseca. Nismo stali, samo smo nastavili da igramo našu igru i želeli da postignemo još - rekao je Miler.

Levandovski je dao četiri gola za 15 minuta?

- To je ludo. Robert je superioran napadač, u top formi je ove sezone, možda i boljoj nego ranijih sezona. Ludo je, postiže golove svaku utakmicu, a četiri gola koja je večeras dao za kratko vreme je nešto neverovatno - zaključio je Miler.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija