• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

16:43

NOVI PROBLEM ZA SRBINA U REALU! Čudo od 100 miliona tera Jovića iz Madrida?

Fudbal

NOVI PROBLEM ZA SRBINA U REALU! Čudo od 100 miliona tera Jovića iz Madrida?

Podeli vest

Novi problem za Luku Jovića... Ne dobija šansu u Realu, a sada je jasno da će tim iz Madrida pokušati da dovede novog napadača

"Sport" piše da je posle sjajnih igara od početka sezone na radaru Reala i njegovih skauta 19-godišnji napadač Salcburga Erling Haland.

Za ovog igrača potrebno je oko 100 miliona evra, a kako je Karim Benzema produžio ugovor, jasno je da bi Srbin u tom trenutku postao višak.

(FOTO) POMIRENJE NA POMOLU? Da li su Luka Jović i Sofija Milošević pred obnovom romanse? JEDAN DETALJ SVE RAZOTKRIVA!

"Sport" takođe prenosi i da Jović još nije opravdao uloženih 60 miliona evra, koliko je Real platio Ajntrahtu za njegov dolazak.

Na poslednjih pet mečeva sakupio je ukupno 30 minuta na terenu, a od početka sezone od 18 utakmica, samo je tri puta bio u startnih 11.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 4 godine

Luka je doveden da zameni Benzemu koji ima 32 godine. Ugovor je potpisan na 5 godina. Ostali igraci ne igraju na toj poziciji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija