• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

22:42

(VIDEO) SRBIN JE HEROJ MARSEJA! EVROGOL RADONJIĆA za veliku radost na Velodromu!

Fudbal

(VIDEO) SRBIN JE HEROJ MARSEJA! EVROGOL RADONJIĆA za veliku radost na Velodromu!

Podeli vest

Fudbaleri Marseja pobedili su Brest sa 2:1 u 15. kolu Lige 1, a veliku radost domaćima doneo je naš reprezentativac Nemanja Radonjić golom u 89. minutu

Velika drama viđena je u prvom meču 15. kola Lige 1 na "Velodromu". Domaći su imali vođstvo do 88. minutu, ali je onda usledio šok. Međutim, da sva tri boda ostanu u Marseju pobrinuo se naš reprezentativac Nemanja Radonjić golom u 89. minutu meča.

KAŽE DA JE BIO PREVIŠE FIN! Kante tužio bivšeg agenta zbog prevare!

Bouna Sar doneo je prednost domaćima u 56. minutu, ali je onda Irvin Kardona utišao domaću publiku u 88. Ipak, Radonjiću je bilo dosta 15 minuta provedenih na terenu da postane heroj svog tima.

Foto: Reuters

Odlično je Srbin raspalio po lopti sa nekih 18 metara i savladao protivničkog golmana. Time je pokazao da u Francuskoj ozbiljno mogu da računaju na njega. Ovo mu je bio drugi gol na isto toliko mečeva.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija