• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2019

17:25

(VIDEO) GRUJINA HERTA NE MOŽE NI PROTIV RANJENOG DORTMUNDA! Ekipa iz Berlina poražena sa igračem više, Lajpcig preuzeo lidersku poziciju!

Fudbal

(VIDEO) GRUJINA HERTA NE MOŽE NI PROTIV RANJENOG DORTMUNDA! Ekipa iz Berlina poražena sa igračem više, Lajpcig preuzeo lidersku poziciju!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda savladali su Hertu u Berlinu sa 2:1 u 13. kolu Bundeslige i tako nanali ekipi našeg Marka Grujića peti vezani poraz na debiju novog trenera Jirgena Klinsmana

 

Ekipa čiji dres nosi srpski reprezentativac Marko Grujić doživela je i peti vezani neuspeh ove sezone. U Berlin je stigla ranjena Borusija iz Dortmunda i odnela sva tri boda.

GRUJIĆ DOBIO NOVOG UČITELJA! Klinsman postao trener Herte iz Berlina!

Nije vredelo Herti ni to što su "milioneri" u glavni grad nemačke došli posle tri meča bez pobede. Istina, jesu vodili gosti sa 2:0 već u 17. minutu golovima Džejdona Sanča i Torgana Azara, ali je Vladimir Darida 10 minuta pred odlaska na odmor na smanjio rezultat.

Mats Humels je nekoliko sekundi pre odlaska na odmor zaradio crveni karton, ali ni to nije bilo od koristi domaćinu. Davi Selke jeste postigao gol za izjednačenje, ali je on poništen zbog ofsajda nakon asistencije VAR-a pa je tako Dortmund zalečio svoje rane pobedom.

Na ostalim mečevima viđena su velika uzbuđenja, naročito na susretu Padeborna i Lajciga. Gosti su uspeli da slave sa 3:2, iako su već u 26. minutu vodili sa 3:0. Ipak, domaći su do kraja susreta smanjili i učinili meč zanimljivim, ali su bodovi otišli za Lajpcig koji je je preuzeo lidersku poziciju Bundeslige od Borusije Menhengladbah.

Na preostala dva meča Keln je na svom terenu u završnici meča došao do 1:1 protiv Auzburga, dok je isto učinila i Fortuna iz Dizeldorfa na gostovanju Hofenhajmu (1:1).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija