• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2019

18:57

TEŽAK ŽREB! Srbija u grupi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom!

Fudbal

TEŽAK ŽREB! Srbija u grupi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je rivale u eventualnom učešću na Evropskom prvenstvu naredne godine, a ukoliko izabranici Ljubiše Tumbakovića izbore plasman na završni turnir naći će se u grupi D sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom

Nimalo lak žreb za "orlove", ali prilično veliki izazvov i motiv da se premoste dve prepreke u baražu ne bi li se za leto došlo u poziciju da na završnom turniru odmere snage sa dve prilično dobre selekcije.

Već pre žreba se znalo da će "orlovi" ukoliko savladaju Norvežane odnosno Izraelce ili Škote u grupnoj fazi Evropskog prvenstva igrati protiv Engleza, ali je volja žreba spojila naš tim i sa ljitim rivalima Hrvatima, sa kojima nismo odmerili snage od 2013. godine.

Poslednji, možda i najslabiji rival u grupi, čiji mečevi će se igrati u Londonu i Glazgovu biće selekcija Češke.

Najzanimljivije će biće u grupi F gde će naći aktuelni svetski i evropski šampion Francuska i Portugal uz uvek jaku Nemačku.

Kompletan žreb: 

GRUPA A (Rim, Baku): Turska, Italija, Vels, Švajcarska.
GRUPA B (Kopenhagen, Sankt Peterburg): Belgija, Rusija, Danska, Finska.
GRUPA C (Amsterdam, Bukurešt): Holandija, Austrija, Ukrajina, Pobednik plej-of staze "A" ili "D"...
GRUPA D (London, Glazgov): Engleska, Hrvatska, Češka, Pobednik plej-of staze "C"...
GRUPA E (Bilbao, Dablin): Španija, Poljska, Švedska, Pobednik plej-of staze "B"...
GRUPA F (Budimpešta, Minhen): Francuska, Portugal, Nemačka, Pobednik plej-of staze "A" ili "D"...

Gradovi domaćini su od istoka ka zapadu: Baku (Azerbejdžan), Sankt Peterburg (Rusija), Bukurešt (Rumunija), Budimpešta (Mađarska), Kopenhagen (Danska), Minhen (Nemačka), Rim (Italija), Amsterdam (Holandija), London (Engleska), Glazgov (Škotska), Dablin (Irska) i Bilbao (Španija), a vredi napomenuti da će se najvažnije utakmice, polufinala i finale, odigrati na "Vembliju" u Londonu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kažu

pre 4 godine

Opet će Srbi da navijaju za Hrvate i Šahovnicu jer Srbije tamo neće biti?

ante

pre 4 godine

nego šta nego da će navijati za hrvatsku i šahovnicu ipak su oni hrvati pravoslavne vjere

Marko

pre 4 godine

Molite da se ne plasirate. Pregazit ćemo vas !

Šah Mat

pre 4 godine

Nedelja 14.6.2020g braća Hrvati igraju prvu utaklmicu sa Engleskom.

REDAKCIJO

pre 4 godine

Jedini narod na ovim prostorima koji ima čisto svoj simbol su Hrvati sa šahovnicom od najstarijeg kalendara u Evropi iz Vučedola zove se Orion star 5-6000g. Dvoglavi orao je simbol Rimskog carstva ko i očila-4c su simbol Cezara jer on je taj "Car careva koji carstvom caruje" a te su simbole preuzeli Srbi od Vizantije ko i veru i svo zlo... www.visitvukovar-srijem.com/files/images/novosti/2017/_bakar_.jpg www.hkv.hr/images/stories/Slike05/Slavonija_5/3_VUCEDOL-HRV_GRB_8x.jpg magazin.hrt.hr/462297/u-vucedolu-pronaeni-ostaci-najstarije-sahovnice www.hkv.hr/reportae/lj-krinjar/19096-intelektualne-prostitutke-simboli-grba-kraljevine-slavonije-4-4.html

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

pre 4 godine

SRBIJA IDE U GRUPU SA HRVATSKOM AKO POBEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

REDAKCIJO

pre 4 godine

Jedini narod na ovim prostorima koji ima čisto svoj simbol su Hrvati sa šahovnicom od najstarijeg kalendara u Evropi iz Vučedola zove se Orion star 5-6000g. Dvoglavi orao je simbol Rimskog carstva ko i očila-4c su simbol Cezara jer on je taj "Car careva koji carstvom caruje" a te su simbole preuzeli Srbi od Vizantije ko i veru i svo zlo...www.visitvukovar-srijem.com/files/images/novosti/2017/_bakar_.jpg www.hkv.hr/images/stories/Slike05/Slavonija_5/3_VUCEDOL-HRV_GRB_8x.jpg magazin.hrt.hr/462297/u-vucedolu-pronaeni-ostaci-najstarije-sahovnice

mm

pre 4 godine

A mi bismo igrali u Glazgovu koji ce biti neprijateljski raspolozen ako izbacimo Skote iz baraza, i u Londonu kod odvratnih Engleza.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija