• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2019

17:53

LUDNICA NA TERENIMA SUPERLIGE - 20 GOLOVA NA 4 MEČA! Javor od Partizana primio ŠEST, A SADA OD RADNIČKOG SEDAM, prštalo u Surdulici - Inđija iz 1 u 2!

Fudbal

LUDNICA NA TERENIMA SUPERLIGE - 20 GOLOVA NA 4 MEČA! Javor od Partizana primio ŠEST, A SADA OD RADNIČKOG SEDAM, prštalo u Surdulici - Inđija iz 1 u 2!

Podeli vest

Kakvo popodne na stadionima širom Srbije. Možda je ovo 18. kolo LingLong Superlige za sada i najzanimljivije ove sezone. Na samo četiri meča postignuto je čak 20 golova, od toga sedam u Ivanjici i šest u Surdulici

 

Fudbaleri Radničkog pobedili su Javor sa čak 7:0 u Ivanjici! Nakon što su domaći primili šest golova protiv Partizana u Humskoj (2:6) sada su uspeli da dozvole gol više baš na terenu gde je nedavno Crvena zvezda igrala "samo" 1:1.

ZVANIČNO! Partizan i Zvezda istog dana igraju zaostale mečeve!

Tim iz Ivanjice tako je uspeo da na dva prvenstvene meča primi čak 13 pogodaka, a pre meča sa crno-belima u Beogradu dozvolili su protivnicima da mrežu zatresu 24 puta na 16 mečeva.

Golove za Nišlije postigli su Nikola Čumić (dva), Lazar Đorđević, Erik Jirka, Dušan Pantelić, Nermin Haskić i Stefan Mihajlović.

Ništa manje zanimljivo nije bilo ni u Surdulici gde su domaći Radnik i Čukarički igrali 3:3. Vodili su domaći golom Evgena Pavlova, ali su onda Luka Stojanović (dva gola) i Veljko Birmančević za svega 13 minuta doneli preokret i 1:3 svom timu. Ipak, do odmora ponovo je Pavlov pogađao, da bi Nemanja Tomić sa penala postavio konačan rezultat.

Foto: Starsportphoto

Golova je bilo i u Kruševcu gde je Inđija pobedila Napredak posle preokreta. Vodili su domaći na poluvremenu (1:0), da bi na kraju morali da čestitatu protivniku (1:3). Na jedinom preostalom meču Vojvodina je takođe posle preokreta savladala Rad u Beogradu sa 2:1.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija