• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2019

17:30

UPISAO SE U ISTORIJU! Vladimir Ivić uradio veliku stvar u Makabiju!

Fudbal

UPISAO SE U ISTORIJU! Vladimir Ivić uradio veliku stvar u Makabiju!

Podeli vest

Srpski trener Vladimir Ivić uradio je veliku stvar u Makabiju iz Tel Aviva pošto je postao prvi stručnjak koji je u izraelskom klubu uspeo da u uvodnih 11 kola prvenstva ne primi nijedan pogodak

Izraelski, ali i svetski rekord je postavljen u subotu, tokom duela sa Hapoel Ironi Kirjat Šmonom, na kojoj je jedini gol na meču postigao Džonatan Koen. Posle velikog uspeha Ivić za Telegraf, prenosi svoje utiske:

- Juče smo odigrali tu 11 utakmicu u prvenstvu, zvaničnu. Završili smo i nju i pobedili 1:0, bez primljenog gola. Posle 11 minuta utakmice oboren je izraelski rekord koji je bio 10 utakmica, jedna minuta, a posle cele utakmice od 90 minuta, obavestili su me da je to svetski rekord - poručio je Ivić dodajući:

- To nisam znao dok mi novinari posle meča nisu rekli. Sigurno da je veliki uspeh, samim tim, rekordi su i interesantni kada se utakmice dobijaju i kada ekipe imaju dobre rezultate. Na početku ove i na prethodnim utakmicama nismo uopšte razmišljali o tome - naveo je nekadašnji fudbaler Partizana.

On je otkrio da igrači nisu znali da su oborili rekord.

- Nismo ni znali. A kada dobiješ tu informaciju da si ostvario neki svetski rekord, mislim da u ovom trnutku ima neku veliku meru i stvarno je svima drago zbog tog uspeha - rekao je Ivić.

Tim srpskog stručnjaka očekuje veliki izazov u sredu kada igraju meč sa Hapoelom.

- Postigli smo 17 golova, nismo primili gol. Imamo još dve utakmice ove nedelje do kraja tog prvog dela. Sa Hapoelom je gradski derbi, kao kada igraju Partizan i Zvezda. Sigurno da niz može da se nastavi. Ni u jednoj utakmici nije bilo lako, i imamo još dosta da igramo. Utakmica po utakmica - zaključio je Ivić razgovor za ovaj portal.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija