• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2019

08:32

PI*KA VAM MATERINA AKO SU VAM MANČESTER I REAL VAŽNIJI OD SRBIJE! Ćiro Blažević bez dlake na jeziku, opasno isprozivao "orlove"!

Fudbal

PI*KA VAM MATERINA AKO SU VAM MANČESTER I REAL VAŽNIJI OD SRBIJE! Ćiro Blažević bez dlake na jeziku, opasno isprozivao "orlove"!

Podeli vest

Miroslav Blažević, legendarni trener, nada se da će se fudbaleri Srbije plasirati na Evropsko prvenstvo gde bi u grupi igrali sa Hrvatskom, Engleskom i Češkom

Ali, da bismo gledali spektakli na šampionatu, potrebno je da se "orlovi" kroz baraž domognu šampionata. 

- Priželjkujem i navijam da se plasirate na Euro i da dođe do te utakmice. Zar ne bi bilo lepo da mi igramo tamo u Engleskoj na Evropskom prvenstvu? Još samo da prođete taj baraž. Verujem da možete, ali znate onu staru ne pravite račun bez krčmara. Pobedite prvo te Norvežane, pa onda te druge u finalu. Bolji ste tu od svih tih! Šta ima Hrvatska, a nema Srbija, pa godinama imate bolje rezultate od nas? - kazao je za Kurir Blažević.

DA LI STE IZNENAĐENI? Evo da li kladionice veruju u plasman Srbije na Evropsko prvenstvo!

(VIDEO) MAČVA OŠTEĆENA PROTIV PARTIZANA? Sudija je ovde video ofsajd, šta vi kažete?

 

Foto: Srđan Stevanović

Ćiro Blažević

Iskusni stručnjak smatra da Srbija nije slabija od Hrvatske što se igračkog kadra tuče, ali...

- Nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske. Ključna stvar u celoj priči je trener. Njega morate da imate. Ako dovedete trenera kojem pet boljih igrača sedi na klupi od onih što mu igraju na terenu, džabe onda sve.

Imamo igrače Reala, Mančestera, Rome, Lacija... a onda izgubimo od Ukrajine 5:0

- Pi*ka vam materina ako vam je tamo neki Mančester, Real ili Barsa važniji od reprezentacije. Kad dođeš u svoju zemlju, nisi igrač Mančestera, nego tvoje reprezentacije. Nema tada priče ko igra gde, ko je koje ime. Sine moj, da ti kažem, niko ne igra nigde, je l' ti jasno, svi igraju za svoju državu.

(VIDEO) PARTIZAN BRZO ZABORAVIO HAG! Crno-beli sigurni protiv Mačve, Asano nastavio golgetersku seriju!

(FOTO) ZBOG SE*SI RUMUNKE ŽREB ZA EP JE BIO U DRUGOM PLANU! Prelepa Korina zasenila fudbalske zvezde!

 

Potencijalni meč Srbija - Hrvatska igrao bi se u poslednjem kolu grupne faze Eura. Ako bi jedna reprezentacija već prošla, a drugoj trebao bod ili sva tri na tom meču...

- Sine moj, zaboravi, te akrobacije. Nije to ni vreme ni mesto za naše balkanske prevare - zaključio je Ćiro Blažević, trener svih trenera.

ZNAČILA IM PODRŠKA POSLE BAJERNA! Pankov: Navijanje je bilo fenomenalno!

ON NIJE OBIČAN FUDBALER! Neven Subotić ponovo šokirao sve, evo zašto prodaje automobil!

 

U svom stilu je Ćiro prokomentarisao debakl Zvezde od Bajerna.

- Što ste se usrali, pi*ka vam materina? Izašli na teren i skinuli gaće. Umesto da ste izašli s razmišljanjem "jeba*emo ih", vi se naguzili i onda mi se tu čudite kao „napunili nas" - u svom stilu će Ćiro.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Ćira je 100% u pravu čovek,svaka mu čast.Naši igrači napolju ginu za klubove,a ovde su kao nezainteresovane mlakonje koje ni tri prsta na grudi da stave kad svira himna,jer pare su interes.

Gidra

pre 4 godine

Џаба је, изгледа да имамо проблем са моралом, емоцијама итд. Дајте репрезентацију у Ужице, Ниш, Крушевац...и Тадићу улогу капитен тренер, Антић за директора и главу дајем да улазимо у 10 најбољих на свету за 2 године.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija