• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2019

12:29

SKANDAL, TRENER ANTIĆ IZBAČEN IZ AVIONA! Psovao stjuardese, POLICIJA  GA ODVELA, let kasnio!

Fudbal

SKANDAL, TRENER ANTIĆ IZBAČEN IZ AVIONA! Psovao stjuardese, POLICIJA GA ODVELA, let kasnio!

Podeli vest

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić napravio je incident u avionu, nakon čega je reagovala policija niškog aerodroma i udaljila ga sa leta

Kako prenosi Kurur, Antić je izbačen sa leta za Memingem posle vređanja stjuardese koja ga je zamolila da sedne na svoje mesto.

On je stjuardesu psovao, a incident je poprimio tolike razmere da je morala da reaguje i policija koja ga je udaljila sa leta. Zbog skandala, avion za Memingen koji je trebalo prema planu leta da krene u 10 časova, poleteo je sa 17 minuta zakašnjenja.

DOBRODOŠAO NAZAD! Dejan Stanković se vratio u Inter!

SRPSKI TRENER BEZ POSLA! Marko Nikolić dobio otkaz u Videotonu!

 

Dragan Antić je poznati fudbalski trener koji trenutno vodi FK Dinamo iz Vranja. Inače, u poslednje vreme medijsku pažnju privlači skandaloznim ponašanjem na fudbalskim terenima.

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preciznije Žalbene komisije saveza, Dragan Antić je sredinom avgusta dobio 15-mesečnu suspenziju iz fudbala zbog optužbi o nameštanju utakmica i prozivki brojnih funkcionera FSS-a. Antić je isključen u prvom meču baraža za popunu Superlige, a zamereno mu je zbog kraćeg prekida utakmice, rasprave sa sudijama i otezanja da napusti teren.

NIJE POŠTOVAO PROTIVNIKA! Ekipa pobedila 27:0, trener otpušten!

TAČNO PRED ZVEZDU! Bajern za tri nedelje dobija novog trenera

 

Antić je posle utakmice u Vranju optužio "familiju Tončev" za ispadanje njegove ekipe iz fudbalske Super lige. On je i prošle godine već drakonski kažnjavan od istog tela.

Najpre je bio suspendovan na petnaest meseci, ali mu je u februaru ove godine suspenzija skraćena na dvanaest meseci zabrane vođenja tima i rukovođenja FK Dinamom. Tada je takođe morao da plati milion dinara.

Onda je u martu suspenzija potpuno ukinuta, odlukom Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Antić je, podsećanja radi, bio kažnjen pošto je prošle jeseni povukao ekipu sa terena u utakmici sa Radnikom u Surdulici, kao i zbog "neprikladnih istupa u medijima".

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija