• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

03.12.2019

07:15

VUČELIĆ I VAZURA SE BAHATE NA RAČUN PARTIZANA! Informer saznaje kako čelnici crno-belih prazne klupsku kasu!

Fudbal

VUČELIĆ I VAZURA SE BAHATE NA RAČUN PARTIZANA! Informer saznaje kako čelnici crno-belih prazne klupsku kasu!

Podeli vest

Čelnici Partizana Milorad Vučelić i Miloš Vazura rasipaju novac crno-belih i ponašaju kao da je klub iz Humske njihova privatna svojina

Predsednik Vučelić i generalni direktor Vazura na nedavni duel sa AZ Alkmarom u Holandiji poveli su svoju rodbinu i prijatelje, i to o trošku Partizana!

Vučelić je na put u Holandiju poveo svog sina Branislava, kao i brojne saradnike iz "Večernjih novosti", čiji je glavni urednik. S druge strane, Vazura je poveo sestrića Marka, kao i brojne prijatelje.

Grabi sve što može

Vazura ima platu od 4.000 evra mesečno, a za svaki uspeh na terenu dobija premije kao da je fudbaler
Izvor Informera

Plaćao sinu kazne

Prema rečima izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, Vučelić i Vazura su svojim gostima omogućili najveći mogući luksuz, a sve na račun crno-belih.

- Vučelić i Vazura su bez ikakvog srama na spisak putnika za Holandiju stavili članove svoje familije. Vučelić je vodio svog sina Branislava, kojem je klub svojevremeno plaćao i kazne za parkiranje. Vazura svog sestrića dovodi na svaki važan događaj, a sada ga je počastio i gostovanjem u Hagu. Da stvar bude još gora, članovi ekspedicije koja je išla za Holandiju i koji su se vodili kao "prijatelji kluba" bili su, zajedno s upravom, smešteni u luksuznom hotelu u Amsterdamu, a ne u Hagu, gde je bila odigrana utakmica - objašnjava izvor upućen u dešavanja u Humskoj.

Iliev vodio brata u Holandiju

Ivica Iliev, koji je u martu ove godine podneo ostavku na mesto sportskog direktora Partizana, na gostovanje u Holandiju vodio je rođenog brata Bobana, saznaje Informer. Inače, Iliev i dalje obavlja funkciju sportskog direktora crno-belih, a ostavku je podneo na nagovor Vučelića i Vazure. Oni su mu tražili da to uradi kako bi smirili bes navijača, koji su prošle sezone posle katastrofalnih rezultata tražili odlazak kompletne uprave. Prema dogovoru s njima, Iliev i dalje redovno dolazi u svoju kancelariju u Humskoj i učestvuje u dovođenju i prodaji fudbalera.

Miloš Vazura je nakon eliminacije iz Lige Evrope izjavio kako mu je veoma teško pao remi s AZ Alkmarom jer je klub time izgubio pet miliona evra. Ono što nije rekao je to da bi deo tog novca završio i u njegovim džepovima.

- Vazura ima platu od preko 4.000 evra mesečno, što je određeno još 2015. godine. On je tu platu samom sebi dodelio. Odranije je poznato da je, osim velike plate, sam odredio da dobija i premije od kluba za sve uspehe na terenu, baš kao da je fudbaler. Tu se misli na rezultate u Superligi, Kupu, Evropi... Verovatno je zbog premija i rekao da mu jako teško pada činjenica da nisu prošli dalje u Evropi, a ne zato što je ekipa ispala - objašnjava naš sagovornik.

Duguju milione

Iako Vazura ima ogromnu platu, koju redovno prima, ne pada mu na pamet da isplati fudbalerima i radnoj zajednici zaostale dugove.

- Pojedinim igračima duguju se neverovatni iznosi novca. Zoranu Tošiću letos su dugovali čak milion evra na ime plata i premija!? On im reč nije rekao. Zaradio je dovoljno novca u inostranstvu i ne želi da pritiska klub. Sada su plate malo redovnije, pošto je zarađeno oko pet miliona evra od Evrope. Ipak, i dalje se duguje mnogim fudbalerima. Premije za ranije uspehe više se i ne spominju. Rukovodioci unapred računaju da će igrači to oprostiti prilikom odlaska u inostranstvo - zaključuje naš izvor.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17