• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

09:52

DOMINACIJA SRBINA! Kolarov u idealnom timu Serije A: Igraću još 4 godine!

Fudbal

DOMINACIJA SRBINA! Kolarov u idealnom timu Serije A: Igraću još 4 godine!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov izabran je u idealnu postavu italijanske lige za sezonu 2018/2019, na "Gran Gala del Calcio" ceremoniji u organizaciji Serije A, održanoj u ponedeljak u Milanu

Inače, srpski fudbaler jedini igrač rimske Vučice koji je izabran u idealni tim Serije A za sezonu 2018/19!

Kolarov je izabran u idealni tim prvenstva, pa u ligi nema boljeg levog beka od njega.On je posle ceremonije poručio da iako je u 34. godini, planira da još četiri „tera loptu" po italijanskim terenima.

ITALIJANI SE POKLONILI MIHAJLOVIĆU! Srpski trener dobitnik prestižne nagrade!

(VIDEO) KOLAROV NADIGRAO LAZOVIĆA! Roma slavila na gostovanju Veroni!

 

- Mogu da igram još četiri godine. Svaki igrač mora sebi da postavlja izazove i da pokaže volju da napreduje. Pre tri godine sam ubedio sebe da mogu da uspem u Romi, a sada sam ubeđen da mogu i više -  poručio je Kolarov.

Za najboljeg igrača Serije A izabran je Kristijano Ronaldo, a za trenrera Đan Pjero Gasperini iz Atalante. Najbolji sudija je Đanluka Roki, dok je najlepši gol postigao Fabio Kvaljarela na utakmici Sampdorija - Napoli. Za tim godine proglašena je Atalanta.

Što se tiče idealne postave, u njoj su: Samir Handanović (Inter) - Žoao Kanselo (Juventus), Kalidu Kulibali (Napoli), Đorđo Kjelini (Juventus), Aleksandar Kolarov (Roma) - Miralem Pjanić (Juventus), Josip Iličić (Atalanta), Nikolo Barela (Kaljari) - Fabio Kvaljarela (Sampdorija), Kristijano Ronaldo (Juventus), Duvan Zapata (Atalanta).

(VIDEO) ROMA PREGAZILA BREŠU! "Vučica" rutinski protiv fenjeraša, Lacio u finišu do pobede u Sasuolu!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija