• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

13:10

(FOTO) NIJE NI RONALDO OSTAO PRAZNIH RUKU! Se*si voditeljka DUBOKIM DEKOLTEOM opčinila sve i uručila Portugalcu trofej!

Fudbal

(FOTO) NIJE NI RONALDO OSTAO PRAZNIH RUKU! Se*si voditeljka DUBOKIM DEKOLTEOM opčinila sve i uručila Portugalcu trofej!

Podeli vest

Iako se nije pojavio na ceremoniji u Parizu na dodeli "Zlatne lopte", Kristijano Ronaldo je odlučio da ode na drugu svečanost na kojoj je bio glavna "faca"

Portugalac, kome je Mesi, baš u Parizu, "preoteo" trofej za najboljeg igrača sveta, na ceremoniji "Gran Gala del Calcio" u organizaciji italijanske lige, proglašen je za najboljeg igrača za proteklu sezonu u kojoj je Juve, u velikoj meri zahvaljujući Ronaldu, prišio osmu uzastopnu titulu.

 

- Ponosan sam što sam proglašen za najboljeg igrača Serije A. Hvala mojim saigračima i svim igračima koji su glasali za mene. Prošla sezona bila mi je prva u Italiji, to je teška liga za igranje, i veoma sam srećan. I ove godine želim da se ponovi takav scenario - poručio je Ronaldo na italijanskom.

Foto: Tanjug/AP

Uz Ronalda i ostale zvezde Serije A, ceremoniju je svojom pojavom obeležila i seksi italijanska voditeljka Dileta Leota, koja je blistala u seksi haljini sa dubokim dekolteom.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fine giornata ✅

Објава коју дели ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) дана 23. Окт 2019. у 11:01 PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ottobre siciliano ☀️??

Објава коју дели ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) дана 12. Окт 2019. у 5:46 PDT

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija