• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

15:10

JOŠ JEDNA POTVRDA VEZE JOVIĆA I SOFIJE MILOŠEVIĆ! Jović negira da je sa manekenkom, a spava u njenom stanu!

Fudbal

JOŠ JEDNA POTVRDA VEZE JOVIĆA I SOFIJE MILOŠEVIĆ! Jović negira da je sa manekenkom, a spava u njenom stanu!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Luka Jović nedavno je negirao tvrdnje da je u vezi sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, a nakon što ga je Informer raskrinkao u jednom beogradskom klubu stigla je još jedna potvrda da uživa sa svojom partnerkom

 

Nakon što ih je Informer snimio kako se ludo provode na koncertu Senide i Cobija stigla je još jedna potvrda da su Jović i Miloševićeva u vezi.

JOVIĆ OTKRIO KAKO JE ZAVRŠIO U REALU! Mladi napadač ispričao priču koja će vas šokirati i kako je nastalo Jovara pekara!

U prilog tome svedoči to što je ponedeljak dočekao u njenom stanu u beogradskom naselju Dorćol.

Jovićev automobil bio je parkiran u blizini Sofijine zgrade, pored Doma zdravlja. S obzirom na to da se fudbaler nepropisno parkirao, napisana mu je kazna negde oko devet ujutro. Čim smo dobili dojavu, uputili smo se na tu adresu, ali Luka je već tada bio napustio Sofijin stan. Inače, njemu je sa tog istog mesta u septembru pauk odneo auto, otkriva "Kurir".

- Auto je bio parkiran preko puta. Videla sam momka da izlazi iz zgrade, stao je pored kola, valjda da uzme kaznu koja je bila zakačena za brisač. Privukao mi je pažnju, jer je automobil vrlo luksuzan i besan - kaže radnica obližnjeg kioska za "Kurir" koja je uočila Jovića i nakon pogledane slike potvrdila da se radi o mladom napadaču.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija