• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2019

10:11

ZVEZDA POJAČANJE NAŠLA U HOLANDIJI! Vezista ove zime stiže među crveno-bele?

Fudbal

ZVEZDA POJAČANJE NAŠLA U HOLANDIJI! Vezista ove zime stiže među crveno-bele?

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda krenuće ove zime u veliku rekonstrukciju. Najavljeno je da bi igrači iz omladinske škole trebalo da dobiju šansu, ali neće crveno-beli propustiti priliku ni da angažuju kvalitetnog stranca. Takav bi mogao da bude Holanđanin Patrik Justen

 

Naime, klub sa "Marakane" već neko vreme prati mladog krilnog napadača Utretha, Patrika Justena (23) koji bi već koliko ove zime mogao da napusti Holandiju i krene put Beograda.

SKROMNI ZVEZDIN HEROJ! Ben: Najvažnije je da smo osvojili tri boda!

Ipak, ideja uprave jeste da Justen prvo igra za Grafičar gde bi na delu moglo da se vidi da li ima potreban kvalitet za crveno-bele. Plan je da upravo Holanđanin zameni Željka Gavrića u prvoplasiranom timu Prve lige Srbije koji će biti prekomandovan u Zvezdu.

Foto: Youtube printscreeen

Reč je o krilnom napadaču, rođenom u Najmegenu, gde je i počeo karijeru kao član lokalnog NEC-a. U Utreht je stigao 2015. godine i od tada upisao 49 nastupa za prvi tim, postigavši četiri gola. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Venlou, gde je u 32 utakmice dao šest golova.

Po povratu u Utreht, ove sezone je upisao devet nastupa, odnosno ukupno 427 minuta na terenu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija