• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

16:05

HRVATI SPREMNI ZA VAR! Kad li će Srbija?

Fudbal

HRVATI SPREMNI ZA VAR! Kad li će Srbija?

Podeli vest

Hrvatski fudbalski savez završio je sa svim aktivnostima i edukacijom sudija u cilju uvođenja VAR tehnologije u hrvatski fudbal, prenosi HINA.

Kako je objavljeno, edukaciju koja se finansira iz programa FIFA Forward, prošlo je 11 pomoćnih video sudija (VAR), 13 pomoćnih VAR-a (AVAR), 16 sudija za suđenje utakmica uz sastav VAR i pet tehničara.

Predsednik komisije fudbalskih sudija Ante Kulušić uputio je celokupnu završnu dokumentaciju, uključujući i zahtev za izdavanje dozvole za takmičenje Međunarodnom odboru fudbalskog saveza (IFAB) i Međunarodnoj fuudbalskoj federaciji (FIFA).

MILOJEVIĆ PRED SPARTAK GOVORIO O SVOM STATUSU U ZVEZDI! Evo šta je rekao trener crveno-belih!

Navedeno je da su time ispunjene sve obaveze Hrvatskog fudbalskog saveza, koje su bile potrebne da bi se počelo sa korišćenjem VAR tehnologije u hrvatskom fudbalu.

Prema prethodnim najavama, sa prolećnim delom sezone započeće se korišćenjme VAR tehnologije na utakmicama Prve lige.

Ostaje da se vidi kada će isti proces biti završen kod nas, pošto je i Srbija krenula istim putem.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 4 godine

Kod nas ce nazalost kad odluci Z Terzic a do tada neka nam je Bog u pomoci sto se tice ovog brukanja srpskog fudbala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija