• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

14:46

LETE IZ UEFA I FIFA? Fudbalskom savezu tzv. Kosova preti suspenzija!

Fudbal

LETE IZ UEFA I FIFA? Fudbalskom savezu tzv. Kosova preti suspenzija!

Podeli vest

Problemi... Fudbalski savez takozvanog Kosova mogao bi biti suspendovan između dve i pet godina sa takmičenja UEFA i FIFA, javljaju prištinski mediji

Razlog za to je pokušaj smene predsednika FS tzv. Kosova Agima Ademija i uplitanja politike u sport, što je u potpunosti u suprotnosti sa preporukama te dve međunarodne sportske organizacije.

Eventualnom suspenzijom tzv. Kosova, fudbalska reprezentacija Severne Makedonije mogla bi da se direktno nađe u finalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo pre nego što se i odigra meč između te zemlje i tzv. Kosova.

OVO ĆE ZANIMATI CELU SRBIJU! VAR u baražu za EURO i kvalifikacijama za Mundijal!

Severna Makedonija bi trebalo da ugosti tzv. Kosovo 26. marta, a pobednik tog meča bi u finalu baraža za plasman na EURO 2020. igrao sa boljim iz duela imeđu Gruzije i Belorusije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija