• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

22:26

HERTI TREBA VIŠE GRUJIĆA! Srbin pogađao i asistirao u Frankfurtu, ali Ajntraht uzeo bod u finišu meča! (VIDEO)

Fudbal

HERTI TREBA VIŠE GRUJIĆA! Srbin pogađao i asistirao u Frankfurtu, ali Ajntraht uzeo bod u finišu meča! (VIDEO)

Podeli vest

Bez obzira na odlično izdanje srpskog veziste Marka Grujića, Herta je u finišu meča ostala bez dva boda odigravši samo 2:2 protiv Ajntrahta u Frankfurtu

Gledajući položaj na tabeli ovaj rezultat i nije tako loš budući da je prekinuo seriju očajnih rezultata berlinskog tima, ali s obzirom na dva gola prendnosti nad Ajntrahtom do 65. minutu osvojen bod se može nazvati neuspehom.

Zaslužan za oba gola Herte bio je Grujić. Bivši vezista Crvene zvezde je najpre u 30. minutu uposlio Lukebakia, koji je Herti doneo vođstvo, da bi zatim i sam u 63. minutu udvostučio prednost gostujućeg tima.

Usledilo je poslednjih nešto manje od pola sata igre koje su pripali domaćem timu. Prvo je Hintereger u 65. minutu prepolovio prednost Herte, da bi izjednačenje domaćinu doneo Rode u 86. minutu upravo na asistenciju strelca prvog gola za Ajntraht.

Umesto da pobegne iz zone ispadanja, što bi im tri boda u Frankfurtu omogućila, Herta je ovim remijem ostala "ispod crte", dok je Ajntraht omogućio ekipama koje su neposredno ispod njega da ga stignu eventualnim pobedama u nastavku kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija