• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

22:10

(VIDEO) OLIMPIJAKOS UBEDLJIV PRED DOLAZAK ZVEZDE! Grčki crveno-beli trojkom najavili duel sa šampionom Srbije!

Fudbal

(VIDEO) OLIMPIJAKOS UBEDLJIV PRED DOLAZAK ZVEZDE! Grčki crveno-beli trojkom najavili duel sa šampionom Srbije!

Podeli vest

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su ekipu Panetolikosa u meču 13. kola grčkog šampionata sa 3:0 i tako na odličan način najavili duel sa Crvenom zvezdom u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona

 


Olimpijakos je kao gost rezultatom 3:0 savladao poslednjeplasirani Panetolikos i ako zadržao prvo mesto na tabeli sa 31 osvojenim bodom, koliko ima i ekipa PAOK-a.

TEK ĆETE VIDETI PRAVOG TOMANEA! Milojević posle pobede ozbiljno nahvalio dvojicu stranaca!

Sve je rešeno već u prvom poluvremenu, kada su postignuta sva tri gola. Domaćin je odolevao samo pet minuta, a onda je Podens doveo Olimpijakos u vođstvo.

Finiš prvog poluvremena obeležio je Jusef El Arabi, koji je sa svoja dva gola, u 41. i 45. minutu, praktično rešio pitanje pobednika.
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija