• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

22:54

(VIDEO) MAGIJA SUAREZA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI! Barselona petardirala Majorku, Mesi stigao do het-trika, ali je Urugvajac BACIO NOU KAMP U TRANS!

Fudbal

(VIDEO) MAGIJA SUAREZA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI! Barselona petardirala Majorku, Mesi stigao do het-trika, ali je Urugvajac BACIO NOU KAMP U TRANS!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone pobedili su Majorku sa 5:2 u meču 16. kola La lige. Iako su primili dva gola, Katalonci su ponovo pokazali svoju magiju

 

Ekipa Barselona bez mnogo muke savladala je Majorku sa 5:2, ali je čitavu slavu na "Kamp Nou" kupio Luis Suarez sa svojim neverovatnih pogotkom.

SVE ZBOG JEDNOG IGRAČA! Mesi je posle dodele "Zlatne lopte" bio LJUT!

Kakvu majstoriju je Barselona prosula pred svoje gledaoce na bezmalo krcatom stadionu Kamp Nou! Fudbalska simfonija u svoj svojoj lepoti. Elegancija kojoj nema alternative... Cela akcija bila je fantastična. Ukupno osam perfektnih dodavanja izveli su domaći fudbaleri pred ono što je usledilo...

Foto: Reuters

Suarez je popularnom "štiklom" matirao gostujućeg golmana i u trans bacio navijače. Iako je Lionel Mesi postigao het-trik ovaj potez je definitivno bio možda i najbolji koji će La liga videti ove sezone.

Pored njih dvojice u strelce se upisao i Antoan Grizman, dok je za goste oba gola postigao Hrvat Ante Budimir.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija