• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

17:02

VOŠA IZGUBILA VOJVOĐANSKI DERBI, Nišlije ubedljive, Proleter srušio  Čuku posle 100 minuta igre!

Fudbal

VOŠA IZGUBILA VOJVOĐANSKI DERBI, Nišlije ubedljive, Proleter srušio Čuku posle 100 minuta igre!

Podeli vest

Drugoplasirana Vojvodina poražena je u 20. kolu Superlige Srbije na gostovanju Bačkoj sa 2:0

Domaćin je poveo pogotkom Duronjića posle 33. minuta igre. Sve dileme rešio je u 85. Silađi koji je postavio konačnih 2:0. Ali, i pored poraza, prvog posle četiri vezana trijumfa, Novosađani su ostali na drugoj poziciji, imaju 42 boda, bod više od Partizana.

Kiksnuo je i Čikarički takođe na gostovanju, poražen je od Proletera 2:1 posle 100 minuta igre. Mirosavljev je doneo prednost Proleteru posle 33 minuta, dok je u 45. Babić sa penala promašio priliku da poveća prednost.

Docić je takođe sa bele tačke u drugom delu vratio goste u meč. Ali, Babić se pet minuta klasnije, u 72. minutu, iskupio za promešan penal i doneo Proleteru pobedu od 2:1. Meč je bio produžen za čak 10 minuta, ali promene rezultata nije bilo.

KAKO SMO IGRALI - DOBRO SMO I PROŠLI! Milošević: Dobra samo tri boda, mnogo stvari ne valja!

STOJKOVIĆ LJUT KAO RIS! Golman Partizana bes iskalio na stativi (VIDEO)

 

Radnički iz Niša je pred svojim navijačima deklasirao Mladost sa 3:0. Đorđević je u prvom poluvremenu načeo goste, koje su u drugom delu meča dokrajčili Ostojić i Noma. 

Voždovac je nakon preokreta savladao Javor u Ivanjici 2:1. Poveo je Javor u 23. minutu golom Petkoviča, ali su "zmajevi" u 43. minutu poravnali na 1:1 preko Stanisavljevića. U 59. minutu usledio je preokret, a strelac pogotka za goste bio je Gjorgjievski.

SUMA I SADIK SRUŠILI "GRAĐEVINARE"! Partizan se mučio, ali je pobedio pred Astanu (VIDEO/FOTO)

(VIDEO) TOMANE MAJSTORIJOM NAJAVIO PUT U ATINU! Zanimljiv meč na Marakani i pobeda Zvezde pred Olimpijakos!

 

Radnik je na svom terenu svladao Inđiju rezutatom 2:0. Bio je ovo njihov prvi trijumf posle pet utakmica, dok je Nđija kiksnula nakon dve vezane pobede. Pobedu Radniku obezbedili su Pavlov i Tomić sa bele tačke u drugom delu utakmice.

Napredak je u Kruševcu pobedio Mačvu sa 2:1. Miroslav Bjeloš je doveo svoj tim u vođstvo u 17. minutu, da bi Filip Božić izjednačio na početku drugog poluvremena. Ipak, drugim golom Bjeloša "čarapani" su ostvarili veoma pobedu na domaćem terenu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija