• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

20:36

POSTAO JE PRAVI HIT U SRBIJI - SADA MU TREBA VAŠA POMOĆ! Preko igrice dobio posao u Bežaniji, ali je njegovoj sjajnoj priči potreban nastavak!

Fudbal

POSTAO JE PRAVI HIT U SRBIJI - SADA MU TREBA VAŠA POMOĆ! Preko igrice dobio posao u Bežaniji, ali je njegovoj sjajnoj priči potreban nastavak!

Podeli vest

Student Andrej Pavlović postao je pravi hit na srpskoj sportskoj sceni. Mladi Beograđanin dobio je posao u fudbalskom klubu Bežanija nakon što je svoje umeće pokazao, ni manje ni više, nego u kompjuterskoj igrici. Međutim, njegova priča se tu ne završava

 

Naime, Andrej je prihvatio poziv Bežanija da volonterski radi kao analitičar u nekada superligaškoj ekipi, a danas članu međuopštinske lige Beograd. Ipak, Pavlović i uprava kluba rešeni su da vrate ekipu na pravi put, ali u njihovoj borbi potrebna im je pomoć sa strane kako bi ova jako lepa priča iz beogradskog naselja nastavila pravim tokom.

Naime, Bežanija pokušava da prikupi sredstva koja bi im omogućila kupovinu kamere, kako bi mogli da snimaju mečeve koje igra njihov tim. Na taj način mogli bi da popularizuju ekipu i nastave sa uspešnim povratkom u elitu. Zajedničkim snagama oni su otvorili fond gde svi ljudi dobre volje mogu da doniraju sredstva. 

Foto: FK Bežanija/Instagram

Njima je potrebno ukupno 2.400 evra za koje imaju 60 dana kako bi ih prikupili. Dakle, nema vremena za čekanje. Za sada su prikupili nešto više od 150 evra, a zaista bi bila prava šteta da ovako lepa priča ostane samo na tome, na priči...

Ekipi Bežanije možete pomoći klikom na sliku ispod:

Foto: gogetfunding/printscreen

Podsetimo, Pavlović je na popularnoj igrici "Football manager" sa Bežanijom iz druge divizije došao do polufinala Lige šampiona u roku od 16 godina. Pobeđivao je Mančester siti, Bajern i Totenhem. Takođe je osvojio 10 uzastopnih titula u Superligi Srbije i šest Kupova.

Foto: FK Bežanija/Instagram

Nakon toga poslao je svoja virtuelna dostignuća nekadašnjem superligašu da bi ga oni pozvali na razgovor i primili ga na poziciju analitičara.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija