• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2019

16:14

SREĆA NE MOŽE DA SE KUPI NOVCEM! Tadić se poverio Englezima o velikoj ponudi koju je letos odbio!

Fudbal

SREĆA NE MOŽE DA SE KUPI NOVCEM! Tadić se poverio Englezima o velikoj ponudi koju je letos odbio!

Podeli vest

Kapiten Ajaksa i najbolji fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Tadić poverio uglednom engleskom Gardijanu se da je letos odbio jaku ponudu iz Kine poslušavši srce da ostane u klubu koji voli

Nakon sjajne sezone u Ajaksu gde su ga minuti delili od finala Lige šampiona, Tadić je odlučio da i drugu počne na "Amsterdam areni", bez obzira na ponudu "koja se ne odbija" iz Kine.

- Bila je luda ponuda... Da, slažem se da neko drugi možda ne bi tako postupio... Ali od tako nečeg možete samo da poludite. Imao sam nekoliko ponuda iz Kine i svaki put sam poslušao svoje srce. Mislim da novac nije sve u životu. Sreća novcem ne može da se kupi. Ja mislim da sam bogat iznutra - poručio je srpski as za Gardijan.

Reprezentativno krilo je ponovilo da je posle četiri godine u Premijer ligi kod njega postojala izrazita želja da obuče dres Ajaksa.

Od malih nogu sam voleo to što Ajaks igra. Mnogo klubova me je tražilo u leto 2018. Ali rekao sam ljudima iz Sautemptona da želim samo u Ajaks. Oni su možda imali drugačije planove, verovatno bi više zaradili da sam otišao u neki bogatiji klub, međutim ispoštovali su me. Jer nekoliko godina ranije takođe sam imao ponude da idem. Tada nisam i produžio sam ugovor. Zaista cenim što su mi ispunili želju i dozvolili mi da pratim svoj osećaj. I tako, Ajaks je bio potreban meni, ja sam bio potreban Ajaksu. Našli smo se - rekao je Tadić. 

Neizostavno pitanje je bilo i o golu Lukasa Moure, koji je Ajaks koštalo finala Lige šampiona.

- Nikada nisam doživeo takvu tišinu kao posle gola Lukasa Moure u 96. minutu. I ne samo tog momenta na stadionu, nego i danima kasnije. Ljudi nisu razgovarali, nisu mogli da jedu... Bilo je to zaista veliko razočarenje, jer mislim da smo zaslužili da prođemo u finale - rekao je Tadić.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija